(FOTO) Špela Grošelj ob morju pozirala v obleki, ki je prijetno vznemirila domišljijo oboževalcev

D.Ži
15.06.2021 09:43
Naša priljubljena pevka in voditeljica te dni na polno uživa v Dalmaciji, tako kot njena estradna kolegica.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prijetno topel jadranski veter pihlja skozi krošnje sredozemskih dreves, morje je tako blizu, da se sliši pljuskanje valov ob obalo. Najbrž ne v vaši pisarni, vsekakor pa te dni v življenju Špele Grošelj. Ena naših najbolj atraktivnih pevk in televizijskih voditeljic je končno presekala koronski urok in se prebila na dopust. Svoje instagramovske sledilce, ki jih je že skoraj 90 tisoč, je te dni razveselila s fotografijo, ki je seksi in domačna hkrati. Razkrila je, da dopustuje v Dalmaciji in pripisala: "Oh, morje... Me gustas. Mucho!" Dodala je še, da tam polni baterije.

Špela je pozirala z belo brisačo, ki je na glavi zvila v turban, še več pozornosti pa je pritegnila njena lahkotna belo-modro črtasta in ravno prav prosojna obleka, pri kateri ostro oko hitro ugotovi, da razkriva kar precej. Špela je videti preprosto čudovito. Prijetno presenečenje je pred dnevi doživela med čakanjem na trajekt, ko je za svojim hrbtom zaslišala glas voditeljice Jasne Kuljaj.

Poklepetali sta, sicer pa dopustujeta vsaka po svoje. Jasna te dni uživa na Korčuli, pred tem pa se je sproščala v Ankaranu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta