(FOTO) Ste opazili? Severini se je pri retuširanju fotografije pripetila velika napaka

D.Ži
19.02.2021 09:30
Klub nespretnih uporabnikov photoshopa je dobil novo zelo slavno članico.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zgodi se tudi najboljšim. Nova članica zvezdnikov, ki so pri retuširanju fotografij nespretni, je postala hrvaška pevka Severina, ki je nedavno na splet poslala fotografijo, na kateri pozira v oprijeti in sila zapeljivi beli obleki, ki jo je dopolnila s sandali. Vse v redu in prav, dokler ne opazimo, da enemu sandalu manjka ključni sestavni del - peta.

"Slika je lepa, le ena petka se je nekam izgubila ali pa je vsaj jaz ne vidim", "Moja Seve, v Photoshopu so ti odstranili petko" sta le dva od številnih komentarjev ob sliki. Dopuščamo možnost, da je njenemu obuvalu peta res odpadla ali pa se je zaradi položaja stopala nekako skrila pred objektivom, a še najbolj verjetno se zdi, da ga je malce polomil tisti, ki je sliko računalniško obdelal. Avtorica fotografije je sicer fotografinja Jelena Balić. Kljub posmehu Severina fotografije ni umaknila. Simpatičen spodrsljaj je zbral že več kot 20.000 všečkov

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta