(FOTO) Tako Primož Roglič z ženo Loro uživa na medenih tednih, navijače pa skrbi, kako zelo koščen je

20.10.2021 09:40
Počitek zagotovo prija bolj kot kadarkoli. Naš kolesarski šampion te dni uživa daleč od domovine in iz eksotičnega raja domov pošilja fotografije.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Vas zanima, kako je videti v raju? Potem poglejte na instagramovski zid našega kolesarskega šampiona Primoža Rogliča, ki te dni s kolesom nima prav veliko stika. Ni skrivnost, da se je ob koncu sezone poročil s svojo dolgoletno partnerico Loro Klinc, s katero ima tudi sina Leva. Romantičen obred je potekal v Goriških Brdih, kjer so njun "dan najlepših sanj" spremljali najbližji, za medene tedne pa sta si zakonca privoščila precej več eksotike. 

Turkizno morje, ob katerem se razteza dolga peščena plaža, te dni žari na fotografijah, ki jih je Primož delil s svojimi spletnimi sledilci, nekaj utrinkov s sončnega dopusta je delila tudi Lora. Podatek, kje se trenutno nahajata, zaenkrat skrbno čuvata zase, eden od njunih sledilcev se šali, da sta zagotovo na Debelem rtiču. Oddih zagotovo prija bolj kot kadarkoli, kaj vrhunski tekmovalni šport naredi s telesom, pa je pokazal Primož, ki se je objektivu nastavil brez majice.

Povsem jasno je, da na njem ni grama maščobe, v oči bodejo tudi jasno vidne kosti. "Če bi te srečal na cesti, bi ti ponudil hrano," dodaja eden od sledilcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta