(FOTO) Tradicija jaken se nadaljuje: Tudi Jill Biden z napisom, o katerem govori ves svet

D.Ži
11.06.2021 10:30
Ameriška prva dama se je odločila med svojim prvim uradnim potovanjem po svetu širiti ljubezen, strpnost in povezovalnost.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Očitno nastaja nova tradicija ameriških prvih dam, ki v svet pošiljajo poročila s pomočjo plaščev in jaken. Spomnimo se razvpitega plašča Melanie Trump, s katerega se je med obiskom otrok migrantov bleščal napis "Ni mi mar, pa tebi?". Tokrat se je z napisom opremila Jill Biden, ki je med svojim prvim čezoceanskim gostovanjem nosila črno jakno s preprostim sporočilom "Ljubezen". "Prinašamo ljubezen iz Amerike," je dejala, medtem ko so fotografi ovekovečili napis "Love" na njenem hrbtu. 

Reuters

"To je globalna konferenca in poskušamo prinesti povezanost. Mislim, da je občutek povezanosti vseh držav in upanja tisto, kar trenutno potrebujemo," je dodala.

epa

Joe Biden se je na svoje prvo potovanje odpravil v Veliko Britanijo na tridnevni vrh G7, kjer se je sestal tudi z britanskim premierjem Borisom Johnsonom. Na vprašanje, ali se je pripravljen srečati tudi z ruskim predsednikom Putinom, pa je odvrnil, da je "nadpripravljen". 

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta