(FOTO) J.Lo je pri Ellen končno spregovorila o pogreti zvezi z Affleckom. Gledalce presenetila njena iskrenost

D.Ži
11.02.2022 08:35

Slavna zvezdniška dvojica naj bi bila danes povsem drugačna kot leta 2002. Jennifer pravi, da so njune vrednote danes drugačne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Latino diva Jennifer Lopez je bila v sredo gostja slavne voditeljice in komičarke Ellen DeGeneres. Končno je razkrila nekaj podrobnosti o svoji pogreti zvezi z igralcem Benom Affleckom.

Profimedia

"Mislim, da ni bil nihče bolj presenečen kot midva. Nikoli si nisem mislila, da se kaj takega lahko zgodi, čudovito," je v intervjuju bila iskrena Lopezova. Voditeljici je priznala, da je v Afflecka znova zaljubljena, poroča Six.

Profimedia

Priznala je tudi, da jo je bilo strah ponovno vstopiti v razmerje, ker je vedela, da ga bodo mediji zelo podrobno spremljali. "Oba sva spoznala, da sva skupaj srečna, in nisva hotela dovoliti, da bi kaj takega spet pokvarilo najin odnos," je dodala.

Profimedia

Jennifer in Ben sta bila prvič skupaj med letoma 2002 in  2004, stike sta spet vzpostavila februarja lani, nato pa aprila potrdila, da sta spet parček. Zaradi obtožb, da jo je prevaral, je J.Lo lani naznanila prekinitev svoje dveletne zaroke s komentatorjem televizije Fox Sports Alexom Rodriguezom.

Profimedia

"Danes sva starejša, pametnejša, imava več izkušenj in sva v drugačnih življenjskih obdobjih kot takrat. Imava otroke in najine vrednote so se spremenile," je povedala pevka in igralka. "Čudovito se mi zdi, da je vse povsem drugače kot takrat, ko sva bila prvič par. Bolj se ceniva, res je lepo biti skupaj," je sklenila Lopezova.

Reuters

Jennifer in njen bivši mož Marc Anthony imata dva otroka, 13-letna dvojčka Maxa in Emmo, Ben in njegova bivša žena Jennifer Garner pa tri: 16-letno Violet, 13-letno Seraphino in 9-letnega Samuela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta