(FOTO) Najstniki so fantazirali o Stiflerjevi mami iz Ameriške pite. Presenečeni boste, kako je videti 23 let pozneje

D.Ži
11.02.2022 09:00

Jennifer Coolidge je danes stara 60 let in rada se šali na račun svojih lepotnih posegov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Jennifer Coolidge je zaslovela z vlogo nepozabne Stiflerjeve mame v komediji Ameriška pita. Marsikateri najstnik je v času največje igralkine slave sanjaril o njej. 

Profimedia

Ta vloga jo spremlja še danes, ko je minilo že več kot 23 let od premiere prvega dela kultne filmske franšize. Od takrat se ni prav zelo spremenila. 

Profimedia

Jennifer je danes stara 60 let, a ostaja ista zapeljivka, ki se je spominjamo s filmskega platna. Kjerkoli se pojavi, pritegne veliko pogledov. 

Ta teden je zvezdnica gostovala v oddaji Jimmyja Kimmla, pojavila se je v oprijeti mali črni obleki in samozavestno pozirala fotografom pred studiem.

Profimedia

Igralka ne skriva, da je prestala nekaj lepotnih posegov, zaradi iskrenosti pa ji je javnost naklonjena še bolj. Na svoj račun se je vedno znala pošaliti. 

"Ne kritiziram nikogar, ki se poskuša pomladiti, ker grem sama po tej poti. Ne morem soditi drugih deklet, ker bom čez nekaj mesecev imela zmrznjen obraz. To bi bilo res hinavsko," je nekoč dejala.

Profimedia

Nepozabno vlogo je odigrala tudi v filmu Blondinka s Harvarda, kjer je upodobila simpatično in smešno lastnico kozmetičnega salona Paulette Bonafonte, najboljšo prijateljico Reese Witherspoon, ki je igrala glavno vlogo.

Profimedia

Jennifer je igrala tudi v številnih drugih filmih in televizijskih serijah, nazadnje pa v romantični komediji "Shotgun Wedding" z Jennifer Lopez.

Profimedia

Igralka ostaja neporočena in o njenem zasebnem življenju je znano le malo. Nekoč je razkrila, da ne more imeti otrok. Je velika ljubiteljica živali in ima psa Chuya, ki ga je rešila iz mesne tovarne v Južni Koreji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta