(FOTO) Za hrvaško reprezentanco bo igrala ena najlepših nogometašic na svetu

D.Ži
22.11.2021 09:20

Ni dvoma, da bo hrvaška izbrana vrsta, če se ji uspe uvrstiti na svetovno nogometno prvenstvo, deležna veliko pozornosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Novi selektor hrvaške ženske nogometne reprezentance Nenad Gračan je objavil seznam igralk za prihajajoči tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2023 proti Litvi, 26. novembra, in Moldaviji, 30. novembra, v Pulju. 

Profimedia

"Ker imamo veliko nadarjenih igralk, bi morale v doglednem času narediti hrvaško reprezentanco ugledno. S svojim znanjem in izkušnjami jim bom skušal pomagati," pravi Gračan.

Na seznamu igralk je tudi ime Ane Marije Marković, ki je bila večkrat razglašena za najlepšo nogometašico na svetu.

Markovićeva se je leta 1999 rodila v Zürichu, lani pa se je pridružila prvi ekipi Grasshopperja. Takoj ob svojem debiju, v katerem je igrala od prve minute, je dosegla štiri zadetke na tekmi švicarskega pokala.

Poleg nogometa se ukvarja tudi s marketingom in menedžmentom, večino časa živi na relaciji Zürich-Split. Na Instagramu ji sledi več kot 40.000 ljudi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta