(FOTO) Tudi risanke niso več to, kar so bile: Igralke na premieri nove animacije presenetile z zelo drznimi oblekami

D.Ži
05.11.2021 07:35
Tudi premiere risank in animiranih filmov so danes očitno priložnost, ko se je potrebno pokazati v svoji najbolj seksi različici.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Auli'i Cravalho in vidno vznemirjen John Leguizamo
Profimedia

Tudi risanke niso več to, kar so bile. Če je na premierah risanih in animiranih filmov včasih mrgolelo otrok, igrač in kostumov, se danes tudi tam vse vrti okoli seksapila. Tako so bile na premieri novega Disneyjevega animiranega muzikala Encanto v Los Angelesu oči obiskovalcev uprte v čudovite dekolteje igralk Diane Guerrero, Auli’i Cravalho in Isabelle Gomez.

Auli'i Cravalho
Profimedia

Tri mlade igralke so fotografe presenetile z veliko mero modne drznosti. Diane Guerrero (35), Auli'i Cravalho (20) in Isabella Gomez (23) so novemu filmu posodile glasove, na premieri, kjer se jih je dejansko videlo, pa so blestele v provokativnih kreacijah, ki so poudarjale njihove čare. 

Diane Guerrero
Profimedia

Diane, ki je nekoč bila zaljubljena v vsestransko občudovanega lomilca src Mila Ventimiglia, je nosila oprijeto dolgo modro obleko brez naramnic. S svojim bujnim oprsjem je pogled pritegnila tudi Auli'i Cravalho, ki je nosila rumen kombinezon z globokim izrezom, pozirala pa je s 57-letnim kolegom Johnom Leguizamom, ki mu je družba lepotic vidno godila. Isabella je dekolte poudarila v zeleni mini obleki, v kateri je pokazala tudi svoje noge.

Isabella Gomez
Profimedia
Diane Guerrero
Profimedia
Kai Martinez
Profimedia
Jessica Darrow
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta