Imamo novega najbolj seksi moškega na planetu: Se še spomnite Človeka mravlje?

Gr.G.
10.11.2021 11:57

Igralca Paula Rudda je revija People izbrala za najbolj seksi moškega v letu 2021.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Paul Rudd

Reuters

Novico sem izvedel po elektronski pošti, je povedal igralec, scenarist in producent Paul Rudd, ki ga je revija People obvestila, da so ga izbrali za najbolj seksi moškega na svetu. Minulo leto je bil za najbolj seksi moškega izbran ameriški igralec in producent Michael Bakari Jordan.

"Bilo je noro. Mail sem moral prebrati dvakrat. Prva stvar, na katero sem takoj za tem pomislil, pa je bila - pripravi se na zgražanje," pravi 52-letnik in dodaja, da se zaveda, da si ga bodo vsi prijatelji zaradi naziva privoščili. "Uničili me bodo. To tudi pričakujem od njih. Zato so moji prijatelji. A tudi jaz ne bom skromen. Dal si bom izdelati vizitke s tem nazivom." 

Da je Rudd izbran za najbolj seksi moškega na planetu, je v svoji večerni pogovorni oddaji razkril voditelj Stephen Colbert. Rudd je ob tem počaščen povedal, da ne gre za lažno ponižnost, saj je "toliko ljudi, ki bi to morali dobiti pred mano". Dodaja, da sam sebe vidi v prvi vrsti kot moža in očeta, ki prosti čas najraje preživlja s svojo družino. 

REŠITE KVIZ O GLASBI IN OSVOJITE PRIROČNO NAGRADO!

Paul Rudd ima za seboj bogato filmsko kariero. Kot Mike Hannigan je nastopil v priljubljeni televizijski seriji Prijatelji (Friends), ob Stevu Carellu je zaigral v 40-letnem devičniku, leta 2007 s Sethom Rogenom in Katherine Marie Heigl v komediji Napumpana, 2010 pa sta ponovno pred kamere stopila s Carellom v komediji Butec na večerji. Marvelov akcijski junak Človek mravlja je postal leta 2015, kot Ant-man pa je nastopil tudi v nadaljevanju in Maščevalcih. 

Rosario Dawson (levo), Paul Rudd in Eva Mendes med podelitvijo nagrade za najboljši scenarij leta 2011 na prireditvi Independent Spirit Awards v Santa Monici.

Reuters

Soigralca Paul Rudd in Seth Rogen po premieri filma Napumpana maja 2007. 

Reuters

Paul Rudd in njegova žena Julie Yaeger pred premiero Marvelovega filma Ant-Man (Človek mravlja) v Hollywoodu junija 2015. 

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta