(FOTO) Senidah v postelji pozirala brez oblačil in povsem razvnela domišljijo oboževalcev

D.Ži
03.11.2021 10:13
Ena najbolj priljubljenih glasbenic na področju nekdanje skupne države dobro ve, kaj njeni oboževalci radi vidijo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jure Makovec

Slovenska pevka Senida Hajdarpašić, bolj znana pod umetniškim imenom Senidah, je priljubljena širom Balkana in ima številne oboževalce, ki spremljajo vsak njen korak. Na Instagramu ji sledi skoraj 400.000 ljudi, s sledilci pa redno deli utrinke iz zasebnega življenja ter svoje privlačne fotografije.

Tokrat je objavila nekaj prizorov iz postelje, v kateri je zakrita z belo odejo, a je nekako jasno, da pod njo ne nosi ničesar. Odzivi so izrazito pozitivni.  "Kako si popolna", "Nevarno privlačna", "Ti si boginja lepote!", "Mačka", "Vau, seksi," so le nekateri od komentarjev, ki jih je prejela skupaj s številnimi ljubezenskimi sporočili, tudi kakšna ženitna ponudba je med njimi. Nagajive fotografije so zbrale že več kot 50 tisoč všečkov

Pevka je pred kratkim s fotografijami, na katerih je pozirala v kostumu iz lateksa, oboževalce povsem navdušila in hkrati pokazala svoj nov videz. Povsem jasno je, da bo Senidah še naprej ostala ena najbolj vročih zvezdnic v regiji, njena uspešnica Mišići še naprej ostaja ena največkrat predvajanih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta