(FOTO) Čedna punca Tomija Megliča z nenavadno objavo sprožila ugibanja o tem, ali sta sploh še skupaj

D.Ži
24.03.2021 08:18
Ljubimci, ki postanejo prijatelji. Se je to tudi zares zgodilo?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tadej Regent

Včasih je potrebnih le nekaj besed in splet postane sumničav, četudi gre v resnici za zelo intimno stvar posameznika. A o zvezdah si pač želimo vedeti čim več. Tako so se te dni pojavile govorice, da se je morda nekaj zalomilo v zvezi Tomija Megliča, frontmena Siddharte, in Maje Fučak. Kar nekaj lepotic se je že zaljubilo vanj, še najbolj nam je v spominu ostala čedna televizijska voditeljica Tara Zupančič, od leta 2019 pa vemo, da je v zvezi z Majo Fučak. Ta je pred dnevi na svojem Instagramu presenetila z nekoliko nenavadno objavo. S svojimi sledilci je delila kolaž svojih fotografij in mu pripisala: "Flames to dust, lovers to friends ... All good things come to an end, pravi Nelly Furtado. How do you like these photos inspired by that video ne, mal se hecam, ampak res."

Stavek, o ljubimcih, ki postanejo prijatelji, je pritegnil kar nekaj pozornosti in pri tem ne gre prezreti, da slavnega parčka res že dolgo nismo videli skupaj, niti v virtualni obliki. Nekdanja kandidatka televizijskega šova Slovenski top model in manekenka veliko časa preživi v Kopru, kjer z mamo vodi prodajalno, aktivna pa je tudi njena spletna trgovina, Tomi pa tako ali tako ostaja zapisan glasbi. Ali se je ljubezen resnično spremenila v prijateljstvo ali pa je Maji le všeč glasba Nelly Furtado, v tem trenutku vesta le onadva. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta