(FOTO) Zgarana na porod: Visokonoseča Tanja Žagar naokoli prenaša in montira pohištvo

D.Ži
23.06.2021 10:48
Mama Terminator. Našo priljubljeno pevko, ki je kljub bližajočemu se roku še vedno na polno zaposlena, bodo očitno ustavili šele popadki.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Ko bo legla na porodno mizo, si bo končno lahko malce odpočila. Tako se vsaj zdi. Že dolgo nismo videli nosečnice, ki bi si veselo pričakovanje naredila tako zelo aktivno. Skozi mesece njene druge nosečnosti smo Tanjo Žagar, kljub duhamornemu karantenskemu obdobju, videli pri vseh mogočih opravilih. Skoraj ni bilo dneva, ki ga ne bi preživela v kuhinji. Kuhala je, pekla in ustvarjala, nato se je preselila na svoj vrtiček, ga urejala, zalivala in uživala v rasti svoje solate in zelišč. Med izleti je odkrivala Slovenijo, tudi kak spletni koncert je pripravila, ko se je vzdušje nekoliko sprostilo, se je vrnila tudi v družabno življenje, piko na i najbolj aktivni zabeleženi estradni nosečnosti v Sloveniji je pristavila pred dnevi s sila nepričakovano fotografijo. Tanja se je očitno lotila še urejanja svoje morske terase.

Prizor je dih jemajoč. Visoko noseča Tanja očitno sestavlja in naokoli prenaša kose pohištva. Vidimo jo med sestavljanjem mize. "Šraufam, privijam, postavljam, uživam! Samo še malo in bomo lahko prvič jedli sadno kupo na naši morski terasi," je pripisala.  Glede na to, kako sproščeno Tanja montira pohištvo, se zdi, da njen drugi otrok te dni na svet še ne bo prijokal. Ker pa naj bi se rodil v poletnem času, očitno v družino Žagar-Šarec prihaja nov dvojček, rakec ali lev.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta