Špela Grošelj iskreno po Zvezde plešejo: Včasih mi je bilo kar nerodno

D.Ži
29.05.2019 13:39

Najbolj bleščeč šov te pomladi je zaključen, tekmovalci pa po napornem projektu še zbirajo misli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Šov Zvezde plešejo je zaključen, zmagala sta Tanja Žagar in Arnej Ivkovič, sodelujoči pa po finalni nedelji še zbirajo misli in vtise. Močni so in očitno je, da jih je ta naporen projekt zelo zaznamoval, pa tudi povezal. Na svojem Instagramu se je oglasila Špela Grošelj. Pevka in voditeljica je s profesionalnim plesalcem Miho Peratom zasedla tretje mesto.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx-YMc5hHrQ/{/instagram}
Objavila je nekaj fotografskih utrinkov svojih plesnih podvigov v oddaji in pripisala nekaj misli. "...pa sva odplesala še zadnji Cha, cha, cha. Vesela in hvaležna, da sem bila lahko del najbleščečejšega šova, ki mi je dal nove plesne izkušnje, krasne spomine in premnoge občutke," piše Špela, ki čuti veliko mero hvaležnosti do vseh, ki so bili del tega vznemirljivega potovanja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByAUyVfBnD8/{/instagram}
"Hvala vsem, ki ste verjeli vame tudi takrat, ko sem že sama podvomila vase in mi skozi celo sezono stali ob strani. Hvala celotni ekipi @zvezdeplesejo za organiziranost in profesionalnost. Dobr smo se (razu)mel! Hvala @mihaperat za nove plesne korake & ves čas, ki si mi ga namenil. Hvala mojemu najljubšemu človeku @gregorkirsch, za potrpežljivost, ljubezen in razumevanje - presrečna sem, da te ne bom rabla več pogrešat,"
je še objavila Špela.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxwlTBYBg1D/{/instagram}
Tudi njen Gregor je bil del oddaje, a je izpadel kot prvi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxLH4fsn5SF/{/instagram}
"Hvala moji #bestcrew ekipci z @ninarogac na čelu, ki me je ob nedeljah spremljala v studiu in se tko na glas drla, da mi je blo včasih kar nerodno. Hvala moja draga stopala, da ste zdržala. Ta teden se vam odkupim za nazaj pa za naprej," še piše Špela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta