(FOTO) Čudovita na plaži: Glasbenica je kot razlog za operacijo dojk navedla pogoste spremembe svoje teže

D.Ži
14.04.2022 11:00

Chantel Jeffries je kot glasbenica zelo povprečno uspešna, med moškimi estradniki pa velja za zelo priljubljeno dekle.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Chantel Jeffries je čedna ameriška manekenka in didžejka. Za seboj ima bogato ljubezensko zgodovino in številne afere. Te dni 29-letnica poglede priteguje na plaži v Miamiju, kjer razkazuje svojo čudovito postavo. 

Profimedia

Manekenka je oni dan nosila kopalke zanimivega kroja v oranžni barvi. Lepo so poudarile njen vitek pas in bujno oprsje, oči pa je zaščitila z dizajnerskimi zlatimi sončnimi očali.

Leta 2017 je javnosti potrdila, da je prestala operacijo dojk, pri čemer je kot razlog navedla pogoste spremembe svoje teže.

Profimedia
Profimedia

V svojem vlogu na YouTubu je Chantel izjavila, da pogosto izgublja in pridobiva kilograme, skupaj s težo pa tudi njene prsi izginjajo in nihajo. Želi si, da bi bile ves čas videti enake. 

Profimedia

Pravi, da je tehtala 58 kilogramov, nato pa naglo shujšala na 45, kar je spremenilo videz njenih prsi, zato se je odločila za vsadke in korekturo. 

Profimedia

"To je precej velika razlika, še posebej če si tako kot jaz visok 166 centimetrov," je dejala. "S košarico B ni nič narobe – mislim, da je odlična, tudi za moj tip postave. Ko pa preklopite z D na B in izgubite volumen in težo, to negativno vpliva na vaše prsi - zaradi tega so videti uvelo, vidijo se strije in to ni najboljši videz," pravi.  

Profimedia

Le malokdo ve, da je Chantel leta 2018 izdala album "Wait". Bolj je znana po številnih ljubezenskih aferah, njena najbolj znana zveza je tista z Justinom Bieberjem leta 2014. 

Profimedia

Chantel je izgubila naklonjenost Bieberjevih oboževalcev, ker je bila prisotna ob njegovi aretaciji zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Vsemu se je le smejala. Njena zadnja zveza je bila s pevcem skupine Chainsmokers Andrewom Taggartom, pred njim pa je bila manekenka v zvezi z DJ Diplom.

Profimedia

Leta 2019 je Chantel hodila z Machine Gun Kellyjem, ki zdaj polni naslovnice z razmerjem z Megan Fox, leta 2018 pa je bila skupaj s Kyriejem Irvingom, zvezdnikom lige NBA.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta