Komaj 26-letno spletno vplivnico našli mrtvo v grmovju

D.Ži
01.12.2020 09:50
Dan po ameriškem zahvalnem dnevu je izginila simpatična zvezdnica Instagrama in njena mama je prepričana, da je umrla nasilne smrti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

26-letno spletno vplivnico iz Teksasa, Alexis Sharkey, so našli mrtvo. Izginila je dan po ameriškem zahvalnem dnevu in končalo se je tragično. Njeno golo truplo so našli ob cesti v Houstonu. Mama Stacey Robinault je za ameriške medije dejala, da se je Alexis na praznični dan sprla z neidentificirano osebo. Zvezdnica Instagrama, ki ji je sledilo več kot 21.000 ljudi, ni kazala vidnih poškodb, preiskava je še v teku.

Ko je izginila, se ni odpeljala s svojim avtomobilom, nazadnje se je s prijatelji slišala okoli šestih zvečer na dan izginotja. "Zahvalni dan je bil za vse naporen in poslali smo si le nekaj sporočil. Bil je naporen dan in nismo se slišali. Nato je v petek zvečer izginila. Od takrat se je za njo izgubila sled," je povedala njena mama, še preden so odkrili hčerkino truplo. Kasneje je dodala, da je prepričana, da gre za sumljivo smrt, ki zagotovo ni nesrečno naključje.

Alexis se je lani poročila in se preselila v Houston. Mož Tom se je od nje poslovil s sporočilom na družbenih omrežjih. "Nikoli nisem videl, niti občutil takšne lepote. Ti so moje vse. Moje življenje si naredila neverjetno, mojemu obstoju dala smisel in mi pokazala, kako se resnično ljubi," je napisal. Prijatelji so organizirali tudi spletno GoFundMe kampanjo, s katero zbirajo denar za pokritje stroškov prevoza njenega trupla in pogreba.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta