Mediji razkrivajo: To je pravi razlog, zakaj Meghan ne bo na pogreb princa Filipa

D.Ži
14.04.2021 08:45
Uradna razlaga pravi, da bo Meghan v Montecitu ostala zaradi nosečnosti, neuradno pa bi se rada izognila pozornosti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Britanski Daily Mail piše, da je pravi razlog, zaradi katerega vojvodinja Meghan ni pripotovala v Veliko Britanijo, kjer tečejo priprave na pogreb princa Filipa, ta, da ni spet hotela pristati v središču pozornosti. Tabloidu so to povedali njeni prijatelji, ki pa dodajajo, da je med vojvodinjo in pokojnim kraljičinim možem bila zelo tesna vez. "Oboževala ga je," pravijo. Tiskovni predstavnik britanskega dvora je sicer pred dnevi sporočil, da bo žena princa Harryja v Montecitu ostala zato, ker ji je zdravnik tako dolgo potovanje odsvetoval, saj je v šestem mesecu nosečnosti.

Profimedia

"Meghan pravi, da si želi podpirati svojega moža in mu prepušča odločitev, ali bo na pogreb odpotoval," so povedali viri. Harry je medtem v domovino že priletel, a se nahaja v obvezni petdnevni karanteni. "Meghan meni, da bi morali družinska nesoglasja pustiti ob strani in se povezati. Princ Filip naj bi si bil to želel, tudi Meghan sama naj bi bila pripravljena stare zamere opustiti in nadaljevati z življenjem," dodajajo ljudje iz Harryjevega kroga.

Princa Filipa bodo v ožjem družinskem krogu pokopali to soboto. 
Reuters

K odločitvi, da Meghan ostane v ZDA, naj bi bila pripomogla tudi njena mama Doria. "Vztrajala je na tem, da Meghan svojega moža podpira na daljavo. Do svoje hčerke je zelo zaščitniška in skrbi jo za njeno zdravje. Dodatnega stresa zdaj res ne potrebuje," meni neimenovani, a dobro obveščeni vir. Meghan bo v poletnih mesecih rodila deklico. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta