Nadškof, ki je poročil Harryja in Meghan, trdi, da sta se pri Oprah grdo zlagala

D.Ži
31.03.2021 13:02
Susseška vojvoda trdita, da sta se v resnici poročila tri dni pred megalomansko televizijsko poroko. Nadškof, ki je podpisal njun poročni list, o tem ne ve nič.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nova zaušnica. Canterburyjski nadškof, ki je poročil princa Harryja in Meghan Markle, je potrdil, da se dvojica tri dni pred kraljevsko poroko na vrtu ni poročila. Meghan je namreč v razvpitem intervjuju z Oprah Winfrey dejala, da se je s Harryjem poročila še pred razkošno ceremonijo v Windsorski graščini, 19. maja 2018. Kot pravi nadškof Justin Welby, je to laž. Susseška vojvodinja je trdila, da so na intimnem dogodku bili zgolj ona, Harry in Welby, Harry pa je pred Oprah dodal: "Samo mi trije." Nadškof je zdaj za La Repubblico izjavil, da je poroka, ki so jo po svetu spremljali milijoni, bila resnična. Potrdil je, da je pred dogodkom s parom imel nekaj srečanj, a da je prava poroka potekala tisto soboto, vsem na očeh. 

Reuters

"Podpisal sem poročni list, ki je uradni dokument. Če bi podpisal nekaj, v kar bi dvomil, da je resnično, bi storil kaznivo dejanje," prav nadškof. "To lahko razumete, kakor želite, a legalna poroka se je zgodila v soboto. Kaj se je dogajalo na naših ostalih srečanjih, pa ne bom razkril," je dodal. Nekdanji sodelavec nadškofije Stephen Borton je pred dnevi za The Sun komentiral, da je "Meghan očitno zmedena ali napačno informirana".

Reuters

Po zakonu poroka ni veljavna brez dveh prič. Kopija uradnega poročnega lista potrjuje, da sta se Harry in Meghan poročila 19. maja v Windsorju. To se je zgodilo pred 600 povabljenci, na slavju, ki je stalo okoli 50 milijonov evrov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta