Meghan Markle tudi v službi misli na sinka Archija

Saša Britovšek Saša Britovšek
14.09.2019 06:02

Vojvodinja Susseška ob koncu porodniške odsotnosti predstavila kolekcijo oblačil za poslovne ženske, a ob tem ni pozabila, da jo doma čaka Archie. "Zdaj pa se moram vrniti k dojenčku, saj je čas za hranjenje," je končala druženje z organizacijo Smart Works.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Megan Markle je na prireditvi Smart Works nosila uhane in zapestnico pokojne princese Diane. 
Profimedia

Vojvodinja Susseška Meghan Markle je v Londonu predstavila kolekcijo oblačil za organizacijo Smart Works, ki je ob tej priložnosti sodelovala s priznanimi britanskimi modnimi hišami Jigsaw, John Lewis & Partners, Marks & Spencer in Misha Nonoo. Gre za linijo oblačil, ki so obvezni in uporabni kosi za v službo, v primeru Smart Works pa tudi v času iskanja zaposlitve. Smart Works je namreč organizacija, ki skoraj vsaki drugi brezposelni Angležinji pomaga do zaposlitve. V sodelovanju s prostovoljci ponujajo možnost priprave na razgovore za službo, ob tem pa še poskrbijo, da se ženske počutijo samozavestne in so videti urejene. Izberejo jim najprimernejše hlače, suknjič, srajco, obleko in torbico. Če so pri iskanju uspešne, prejmejo tudi garderobo, ki jo potrebujejo za začetek kariere - od zimskega plašča do hlačnih nogavic. Da lažje dočakajo svojo prvo plačo. Kasneje jih mreža Smart Work, ta deluje v šestih britanskih mestih, kot prostovoljke povabi k sodelovanju v njihovi organizaciji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2T4PggFl_X/{/instagram}
​To je bil prvi službeni nastop Marklove po koncu njene porodniške odsotnosti in tudi ona je prišla v center Londona oblečena v belo srajco in klasične temne hlače iz nove Smart Works kolekcije, ob tem je nosila nakit pokojne princese Diane. V govoru, med katerim ji je veter simpatično mršil lase, je veliko pozornosti posvetila pomembnosti medsebojnega sodelovanja žensk. Svoj nastop pa je menda simpatično končala na način, ki je blizu novopečenim mamicam: "Zdaj pa se moram vrniti k dojenčku, saj je čas za hranjenje." 
{embed_youtube}https://youtu.be/f2KkOWLSmGs{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta