Zvezdnik trdi, da ga je nekoč na zabavi poljubil princ Harry. Slekla sta majici in ...

Denis Živčec
02.11.2021 11:26
Priljubljeni britanski moderator Paddy McGuiness je v svoji novi knjigi z javnostjo delil zabavno in sočno prigodo iz žurerskih časov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princ Harry je bil nekoč zelo navihan. 
Profimedia

Zgodba je tako dobra, da bi le težko bila izmišljena. Odkar ima 37-letni princ Harry ob sebi 40-letno ženo Meghan, je z burnim nočnim življenjem zaključil. Na srečo spomini na nekdanjega žurerskega princa ne bodo nikoli zbledeli - zahvaljujoč številnim fotografijam, ki so nastale v njegovih divjih časih, in ljudem, ki so z njim žurirali in danes o tem pripovedujejo medijem. Tako kot to zdaj počne voditelj oddaje Top Gear Paddy McGuinness.

Profimedia

Britanec v svoji avtobiografiji My Lifey piše o pikantni nočni zabavi junija 2016. Potekala je v baru Jak's v Chelseaju

"Reči, da sva tesno plesala, je premalo - najina prsa se se dotikala. Vprašal me je, ali ga lahko pošljem na Fernandos," pravi McGuinness. "Fernandos" je bilo ime izmišljenega otoka, kamor je bil povabljen zmagovalni par v zmenkarskem šovu Take Me Out. McGuinness je bil takrat voditelj te priljubljene oddaje.

Paddy McGuinness je doživel najbolj legendarne barske trenutke princa Harryja. 
Profimedia

Nato je princ Harry spil nekaj šilc žganja, v glavnem je šlo za mešanico jägermeistra in energijske pijače. Slekla sta majici in zaplesala tesno drug ob drugem, kar je spravilo bar v smeh in vzdušje le še dvignilo.

"Ko sva končala s plesom in so nama vsi ploskali, sva se objela, on pa me je cmoknil na ustnice," piše Paddy McGuinness v svoji knjigi o tisti noči. Potem je Harry zapustil lokal, navdušeni preostali gostje pa so ga razglasili za "absolutno legendo".

Profimedia

Divja zabava se je zgodila noč pred vsakoletnim britanskim nogometnim dobrodelnim dogodkom Soccer Aid, ki je tisto leto potekal na stadionu Old Trafford v Manchestru.

Naslednji dan se je Harry po SMS-sporočilu javil njunemu skupnemu prijatelju Jacku Whitehallu in se zahvalil za "fantastičen večer" ter vprašal, ali Paddyja boli glava. Le mesec kasneje naj bi bil Harry že sedel na prvem zmenku z igralko Meghan Markle, ki je danes njegova žena. Dobila sta se v lokalu The Dean Street Townhouse v Sohu, kar je bilo konec njegove party kariere.

A o rdečelasi legendi britanskih pubov se bo še dolgo govorilo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta