Nož v hrbet: Polbrat trdi, da se bo Meghan v kratkem znebila Harryja, tako kot se je prvega moža

18.10.2021 11:25
Thomas Markle mlajši je prepričan, da se bo njegova slavna polsestra tudi svojega princa kmalu naveličala.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nov nož v hrbet je pravkar dobila vojvodinja Meghan. In spet je priletel iz smeri njene družine. Potem ko je z njo že večkrat medijsko obračunal oče, se je zdaj oglasil tudi polbrat Thomas Markle mlajši, s katerim je v slabih odnosih. Thomas je med drugim izjavil, da je njegova polsestra nekoč "odpikala" svojega prvega moža, ameriškega filmskega producenta Trevorja Engelsona, in da bo prej ali slej to naredila tudi s princem Harryjem

Meghanin prvi zakon je trajal le dve leti, Engelson pa se je kasneje ponovno poročil. Zaroko je naznanil le nekaj tednov po odmevni poroki Meghan in Harryja. V novem napovedniku za avstralski Big Brother VIP, v katerem sodeluje tudi Meghanin polbrat, je ta dejal, da je Harry naslednji na vrsti. "Prvega moža je zgolj povozila in zapustila," pravi Thomas. "Harry je naslednji za odstrel," je dejal pred kamerami.

Thomas Markle mlajši se je leta 2017 znašel celo na sodišču. Zaročenki Darlene Blount naj bi grozil s pištolo. 
Profimedia

Meghan se je septembra 2011 poročila s 44-letnim producentom, po 23 mesecih pa sta se ločila zaradi "nepremostljivih razlik". V najavi zvezdniškega Big Brotherja izvemo tudi, da namerava polbrat sussekškemu vojvodskemu paru napisati pismo. Odkar je vstopil v resničnostni šov, o svoji slavni polsestri ne neha govoriti, dejstvo, da je z njo v zelo slabih odnosih, pa gre rumenemu tisku seveda zelo na roko. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta