Nekaj je zelo narobe: Shirane Celine Dion že mesece ni bilo v javnosti, le še težko vstane iz postelje in hodi

D.Ži
31.03.2022 06:00

Glasbena superzvezdnica preživlja zelo težke dneve in nič ne kaže, da bi se kmalu vrnila med svoje oboževalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Glasbena diva Celine Dion praznuje 54. rojstni dan, a videli je nismo že od lanskega maja. Zaskrbljenost med oboževalci raste. 

Pevka je v začetku letošnjega leta sporočila, da mora zaradi vztrajnih in bolečih mišičnih krčev preložiti severnoameriški del turneje Courage, zadnje podatke o njenem zdravju pa je razkrila prijateljica.

Profimedia

Po njenih besedah ​​Celine zaradi paralizirajočih bolečin v stopalih in nogah ne more več vstati iz postelje, se premikati ali hoditi. Prav tako je močno shujšala in je zelo šibka, zato ji je težko skrbeti za svoja 11-letna dvojčka Eddyja in Nelsona.

"Če se njeno stanje ne bo izboljšalo, bi se lahko umaknila z glasbene scene za nekaj mesecev ali celo leto," je januarja za News.in povedala tesna prijateljica pevke in dodala, da je to za Celine velik izziv. Družina ji stoji ob strani. 

Profimedia

Celine se je nehala oglašati tudi na Instagramu, kjer objave zdaj deli njena ekipa, pod vsako pa so številna vprašanja oboževalcev o njenem zdravju in vrnitvi na odre.

Evropski del njene turneje Courage sicer še ni odpovedan in naj bi se začel 25. maja v Birminghamu, 25. junija pa je napovedan koncert v Zagrebu. A kaže ne prav dobro.

Reuter

Kanadska zvezdnica iz Quebeca je morala turnejo zaradi pandemije prvič preložiti, nato pa je preložila še nastope v Las Vegasu med novembrom 2021 in februarjem 2022. Turneja naj bi se nadaljevala 9. marca z nastopom v Denverju in drugih 15 ameriških in kanadskih mestih do 22. aprila, a se ni. 

Zaradi omenjenih zdravstvenih težav je pevka že prej na Twitterju objavila, da potrebuje veliko več časa za okrevanje, kot je mislila. Pred izbruhom pandemije marca 2020 je Celine Dion oddelala 52 nastopov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta