Nicole Kidman razkriva 6 skrivnosti svoje "večne mladosti"

S. B.
21.11.2019 12:48

Avstralska lepotica, rojena na Havajih, ima 52 let in videti je, kot da ji čas ne more do živega. Za svojo vitko postavo, sijočo lepoto in mladostno energijo mora Nicole Kidman vendar početi res kaj izjemnega, o igralki razmišljamo običajni smrtniki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nicole Kidman je v zadnjih letih igrala v filmih: Puščavska kraljica, Ubijanje svetega jelena, Prijatelja za vedno, Paddington, Dežela tujcev, Grace Monaška, Zajčja luknja in tudi uspešnih TV-serijah Skrivnost jesera in Majhne laži.
Profimedia

Seznam filmov in projektov, v katerih sodeluje ali je sodelovala Nicole Kidman, je zelo dolg in lahko bi rekli, da je ena najbolj delovnih in požrtvovalnih igralk našega časa. Ob tem pa je vedno videti popolno, ni sledu o izčrpanosti ali utrujenosti v očeh in njena polt sije. Je tudi mama osemletni Faith in enajstletne Sunday in že starejših otrok Connorja in Isabelle. Novinarji se v intervjujih želijo dokopati do njenih skrivnosti o "večni mladosti," a ona vztraja, da ne počne nič ekstremnega in da njene prehrambene navade in telesne aktivnosti niso nič zakompliciranega.

Prehranjevalne navade 80/20

"Ko pride do prehranjevanja in uravnoteženih diet, nisem zelo dosledna," pravi igralka. "Najbolj iskreno je, če rečem, da jem vse, a v zmernih in pametnih kombinacijah. Ni redko, ko si privoščim tudi kakšno nezdravo razvado. Svoji prehrani rečem kar 80/20, kar pomeni, da se v 80 odstotkih držim zdrave prehrane, preostalih 20 pa je tistih zdravju malo manj ljubih."
​Za revijo Woman's Helth je še povedala, da je hvaležna za zdrave prehranske dodatke, ki jih je danes mogoče kupiti, in da je zelo pomembno ter učinkovito, da odkriješ zase najprimernejše. "Mene moji res napolnijo z energijo," je še dodala. 

Rada ima kavo

Oba z možem Keithom Urbanom imata rada kavo in tako tudi čas, ko si jo lahko v miru privoščita. "Pravzaprav imam še najraje peno, pod katero se skriva kava. Kadar v kavarnah naročam kapučino, tako vedno naročim veliko pene in kratko kavo."

Nicole in Keith si rada vzameta čas za pijete kave.
Reuters

Tipična avstralska hrana

Kot Avstralka ima Nicole Kidman rada, da se na njenem jedilniku vedno najde kaj tipično avstralskega. "Običajno so to različne kombinacije obrokov z morsko hrano. Na teh krožnikih ne smejo manjkati rakci, školjke, škampi ... ''Kot večina Avstralcev imam tudi jaz rada piknike in meso na žaru, še posebej pečene klobasice. Težko se uprem tudi svežemu domačemu kruhu s parmezanom," je pred tremi leti povedala za revijo Vogue.

Špageti z morskimi sadeži
Ilmondodilucym.forumfree.it

Nisem dobra kuharica

Igralka priznava, da je slaba kuharica. A kljub temu svoje domače rada razvaja z doma pripravljeno hrano. "Žal je moj pečen piščanec vedno preveč zapečen, ne uspe mi pripraviti sočnega. Sem pa sama zelo hvaležna jedka, saj jem skoraj vse in vedno sem vesela, kadar mi kdo kaj pripravi."

Maratoni, joga in kolesarjenje

Kidmanova je odraščala v družini, kjer so se vsi radi udeleževali maratonov. Prav zato je vedno mislila, da je tek na dolge proge nekaj najbolj normalnega. Teče rada še danes, a ker ji to vzame veliko časa, se velikokrat odloči tudi za spinning (kolesarjenje v dvorani), jogo, obožuje pa tudi vse športne aktivnostmi s svojo družino.

Morski sadeži, jagnjetina in solate

Še nekaj najljubših jedi visokorasle Avstralke: špageti z morskimi sadeži (še posebej s školjkami in parmezanom), pečena jagnjetina z metinim želejem in pečena korenasta zelenjava s solato.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta