(FOTO) Slovenska pevka pokazala, kako je leto po porodu videti njeno telo: "Nisem še fit!"

D.Ži
05.03.2021 09:31
Anja Baš je med svoje spletne sledilce in sledilke poslala pomembno sporočilo, da je dojemanje poporodnega telesa kot nekaj nepopolnega povsem zgrešeno.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Všeč so nam njena iskrenost, neposrednost in prizemljenost. Pomembna sporočila pošilja med svoje spletne sledilce. Tisti z nekaj zgodovinskega spomina se danes 34-letne slovenske pevke še dobro spomnite iz šova Bitka talentov, kjer je blestela in se na koncu uvrstila štiri mesta za zmagovalcem Omarjem Naberjem, pa tudi pri priljubljenih Rock Partyzanih je nekaj časa pela.

Vmes je Anja Baš postala uspešna blogerka, vlogerka in mamica, ki se sooča z raznimi situacijami, ki so mladim mamicam zelo znane. Tokrat je na svojem Instagramu spregovorila o telesu, ki se je po nosečnosti spremenilo. Kar je popolnoma normalno in naravno, zato sta stres in slaba samopodoba povsem odveč. 

Fotografirala se je v spodnjem perilu in dodala zapis: "Za vsako mamico, ki 1 leto po porodu še ni fit. Evo me, jest tud nisem. Precejšnje odstopanje od običajnih objav, vem ... ampak začutila sem, da je prišel čas tudi za bolj življenjske vsebine. In da v končni fazi tist headline 'vse, kar je materinstvo' pomeni tudi tole. Sprejemanje poporodnega telesa, ki je daleč od 'popolnosti'. Imej se rada in bodi ponosna nase, tudi če še nisi tam, kjer bi rada bila. Tudi če tvoje telo ni 'popolno', si zasluži odobravanje. Predvsem tvoje odobravanje!"

Sledilci se strinjajo, da je Anja po porodu, tudi s kakšnim kilogramom in oblino več, videti naravnost čudovito. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta