Slavna sestra Kardashian po 13 letih zapustila legendarni družinski šov: "To je toksično!"

D.Ži
08.07.2020 10:00

Točka preloma. Kourtney Kardashian ne želi več biti del projekta, ki je družini prinesel na stotine milijonov dolarjev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kourtney Kardashian je končno razkrila, zakaj je zapustila družinski resničnostni šov, ki je Kardashian-Jennerjevim prinesel svetovno slavo in na stotine milijonov dolarjev. Po trinajstih letih se je Kourtney odločila omejiti svoje pojavljanje pred kamerami. Meni, da je vzdušje v oddaji postalo toksično. "Šov neprestano snemamo že več kot 13 let, 19 sezon in šest spin-off sezon. Počutila sem se neizpolnjeno in zame je to postalo toksično območje, ki je zajemalo velik del mojega življenja," je dejala slavna Kardashianka za Vogue Arabia.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCVtn6uBZDL/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Pojasnila je, da zdaj mnogo bolj ceni svojo zasebnost in da ji je nenehno pojavljanje v medijih z leti postalo naporno. "Zasebnost je nekaj, kar zelo cenim in težko je najti ravnovesje med zasebnimi trenutki s pojavljanjem v resničnostnem šovu. Ljudje mislijo, da nočem delati, kar ne drži. Spremljam svojo srečo in vlagam energijo v tiste stvari, ki me osrečujejo," je še dodala in razkrila, da se zelo trudi, da ob prisotnosti svojih treh otrok ne uporablja mobilnega telefona.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCJmTe8ld_a/{/instagram}
"Poskušam biti prisotna v tem, kar počnemo skupaj, in se trudim, da je čim več trenutkov, ko se gledamo v oči in povezujemo. To je zelo pomembno,"
je sklenila. Odločila se je za postopen odhod iz šova, saj so napetosti med sestrami pripeljale celo do fizičnega obračuna v eni od oddaj. Kim in Kourtney sta se prerivali, kamere pa so incident zabeležile.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAf74LoFhJT/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-zmEyalXtf/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-fmGmXlNOO/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta