(VIDEO) Ena najlepših žensk na svetu med nosečnostjo objavila nepričakovano nazoren posnetek

D.Ži
10.10.2019 10:00

Manekenka Ashley Graham ne skriva ničesar. Niti strij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ashley Graham je zagotovo ena najbolj atraktivnih žensk na svetu in prava vzornica, saj je 31-letnica ustvarila izjemno manekensko kariero, četudi ima po standardih visoke mode kakšno oblino in kilogram preveč. No, v resnici na Ashley ni prav nič preveč, saj na pistah in fotografiranjih kar blesti. Avgusta je sporočila, da pričakuje prvega otroka. Takrat je svoje spletne sledilce povabila tudi na vznemirljivo potovanje skozi nosečnost. Na Instagramu redno objavlja, kako se njeno telo med veselim pričakovanjem spreminja. Ničesar ne skriva. Niti strij in golega trebuščka. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3VvqQWgr8G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix{/instagram}
"Vse debelejša postajam in vsak dan se trudim, da bi svojega novega telesa bila vesela," je pripisala lepa Ashley novemu videu, ki ga je objavila na Instagramu. "Gre za potovanje. Hvaležna sem za vso podporo," je dodala. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B27rL8-gDgk/{/instagram}
S svojimi 90 kilogrami spada Grahamova med najbolj iskane manekenke z oblinami na svetu. 2016. je celo krasila naslovnico legendarne ameriške revije "Sports Ilustrated", kar je velika trofeja za vsako manekenko.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2cQK27A4wK/{/instagram}
Ashley ljudem sporoča, naj se poskušajo v svojem telesu počutiti dobro, četudi imajo na bokih nekaj kilogramov več. Svojemu poslanstvu sledi tudi med nosečnostjo, saj se po rdečih preprogah sprehaja v oprijetih oblekah iz lateksa in čipkah.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2DZSo8A4EX/{/instagram}
Da bi ostala v formi, Grahamova vsak dan telovadi in vadi jogo. V katerem mesecu nosečnosti je, noče razkriti, a kot kaže, do veselega dne ni več daleč.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1WYyJ1Af8m/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1T7t9Lgd7y/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta