(VIDEO) Kakšno razočaranje: Harryja ne bo na obletnico dedkove smrti, niti k bolni babici. Raje snema klovnovske skeče

D.Ži
14.03.2022 09:26

Kraljičino zdravje peša, bliža se obletnica smrti princa Filipa, njun nekdaj najljubši vnuk pa ima očitno zabavnejše načrte.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kakšno kraljevsko razočaranje. A ne povsem nepričakovano. Princ Harry konec marca iz Kalifornije ne bo odpotoval v London, kjer bo potekala spominska slovesnost ob prvi obletnici smrti princa Filipa, njegovega dedka. Princ ima očitno zabavnejše obveznosti in potovalne načrte. Minuli vikend je naznanil, kako zelo vzhičen je, da se bo lahko 16. aprila udeležil športnih iger Invictus, ki bodo potekale v Haagu na Nizozemskem, kakšnih 310 kilometrov zračne razdalje od Londona.

Profimedia

Princ je namreč pokrovitelj tega paraolimpijskega športnega dogodka za vojake invalide. Tam naj bi snemal tudi dokumentarec kot del svoje več milijonov dolarjev težke pogodbe z Netflixom

Delovne obveznosti imajo v njegovem življenju trenutno prednost pred družino. Posnel je tudi sila razposajen promocijski spot, v katerem se zabava s svojo ekipo. Poskušal se je naučiti tudi nekaj nizozemskih besed. "Kako se reče: dober dan, odlično ste opravili delo?" slišimo Harryja.

Profimedia

Dan najave dogodka ne bi mogel biti izbran slabše, saj je istega dne 95-letna kraljica odpovedala udeležbo na proslavi ob dnevu Commonwealtha v Londonu. To bi bil njen prvi javni nastop po petih mesecih. Monarhinja naj bi bila tako slabega zdravja, da se je morala odpovedati celo vsakodnevnim sprehodom s svojimi psi.

Profimedia

Obisk vnuka, ki je dolgo veljal za njenega najljubšega, bi ji zagotovo v težkih dneh zelo koristil. A očitno se bo z njim tudi tokrat družila zgolj virtualno, če sploh. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta