(VIDEO) Prvič po umiku se je oglasila vojvodinja Meghan, njene besede vas bodo presenetile

D.Ži
30.04.2020 00:00

Ne, ni govorila o tem, kako so z njo ravnali na britanskem dvoru, niti se ni obregnila ob tabloide.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prvič po odmiku od kraljevskih dolžnosti se je na spletu pojavil posnetek z vojvodinjo Meghan in to na instagramovskem profilu organizacije Smart Works, ki pomaga brezposelnim ženskam pri pripravah na razgovore za zaposlitev. Meghan na posnetku svetuje nekemu dekletu, ki se pripravlja na razgovor za pripravništvo. Z mlado Britanko je žena princa Harryja klepetala preko videopovezave iz svojega doma v Los Angelesu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_kMDUUHF3V/{/instagram}
Ob posnetku, na katerem Meghan simpatično hrabri mlado žensko, ki je nedavno diplomirala iz psihologije, je objavljeno tudi sporočilo, ki ga je Meghan poslala organizaciji. "Bilo mi je v veliko čast srečati se in učiti s toliko nadarjenimi mladimi ženskami iz mreže Smart Works, pa tudi videti izjemen trud, ki so ga vložile v to, da so svoje delo prilagodile pandemiji. Navdihnila me je njihova sposobnost, da vlivajo pogum ženskam in jim pomagajo najti samospoštovanje, ki ga za uspeh v teh časih potrebujejo," je napisala Meghan.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta