(VIDEO) Tako vročega nastopa na slovenskih televizijah še nismo videli. Oboževalci bi na Evrovizijo poslali ...

A.L.
20.02.2022 08:57
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Medtem ko večina še zbira vtise o zmagovalcih sinočnje Eme, pa je marsikdo prepričan, da bi morali letos v Torino poslati dva, ki v tekmovalnem programu sploh nista nastopala. Maja Keuc in Bojan Cvjetićanin, ki se je preizkusil tudi kot voditelj treh tekmovalnih večerov, sta pripravila najbolj vročo točko večera. 

Adrian Pregelj

"Seksi," "to bi morali poslati na Evrovizijo", "nekaj najboljšega, kar sem videl", "brez besed" in "to je noro" so se vrstili komentarji čistega navdušenja. Glasbenika sta stopila v čevlje aktualnih evrovizijskih zmagovalcev Måneskin in v duetu odpela njihovo uspešnico Zitti e buoni. Nastop sta nadgradila z do potankosti izpiljeno koreografijo, neopaženi nista ostali niti njuni modni opravi.

Oboževalci navijajo, da Maja in Bojan razmislita o skupnem duetu, s katerim bi se v prihodnjih letih prijavila na Emo. Ali bosta njihovo željo uresničila, je za zdaj prezgodaj govoriti, zagotovo pa sta glasbenika sinoči poskrbela za najbolj seksapilno senzacijo večera.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta