(VIDEO) Zaplesala je v obleki z razporki: Bilo je povsem jasno, da Heidi Klum ta dan ni oblekla spodnjega perila ...

D.Ži
13.01.2022 09:55

Slovita nemška manekenka je našla novo najljubšo obleko. In ta je v glavnem sestavljena iz vrvic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Slavna manekenka Heidi Klum (48) se skozi leta ni prav zelo spremenila. V 90-ih je žarela na modnih pistah, še danes se lahko pohvali s telesom supermodela. Eno najbolj opaznih nemških lepotic na Instagramu spremlja skoraj devet milijonov ljudi, ki imajo kaj videti, saj z njimi pogosto deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, pogosto pa jih razveseli tudi s fotografijami, na katerih je razgaljena.

Tokrat se je pohvalila z novo obleko s seksi razporki. Ker je vedela, da bi spodnje perilo prej ali slej skoznje pokukalo na plano, je zagato rešila elegantno ter spodnjice in nedrček ta dan pustila doma. "To je moja nova najljubša obleka," je zapisala v opisu videa, v katerem je zapeljivo zamahnila z boki in se krepko zavrtela, čeprav je z vsakim gibom tvegala, da bo pokazala veliko več od načrtovanega.

Heidi je onemogočila možnost komentiranja, a na tisoče všečkov se je kljub temu nabralo. Manekenka je pred kratkim na Instagramu objavila fotografijo, na kateri pozira v postelji brez spodnjic, mednožje je zakrila le s krožnikom in torto. 

Profimedia

Heidine provokativne fotografije običajno posname njen 16-let mlajši mož Tom Kaulitz, član priljubljene nemške skupine Tokio Hotel, s katerim je poročena od leta 2019.

Profimedia

Pred Tomom Heidi v ljubezni ni imela veliko sreče, danes se zdi zaljubljena do ušes. Manekenka ima za seboj dva propadla zakona in vrsto nesrečnih zvez, nasploh velja za eno tistih zvezdnic, ki ne vzdržijo dolgo same. Če verjamemo njenim besedam, je zakon s Kaulitzem njen zadnji. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta