Ženska z največjim razporkom na oskarjih naj bi obnorela Brada Pitta. Izmenjala sta si celo telefonski

D.Ži
31.05.2021 09:55
Brad Pitt se je na letošnji podelitvi oskarjev močno spogledoval s čedno Andro Day. Prijatelji že pravijo, da bi bila sanjski par.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Filmski zvezdnik Brad Pitt naj bi oko vrgel na 21 let mlajšo igralko Andro Day, ki je na minuli podelitvi oskarjev s svojo obleko pritegovala veliko pozornosti. Očitno je pritegnila tudi pozornost nekdanjega moža Angeline Jolie. Številni gostje so opazili, kako se dvojica spogleduje, neimenovan vir je za The Mirror dejal celo, da naj bi lepotica že nekaj časa bila na njegovem radarju.

Reuters

36-letna igralka, nominirana za najboljšo žensko glavno vlogo, je na sicer precej dolgočasni slovesnosti nosila zlato obleko z visokim razporokom, ki je segal do njenega boka. Vsak korak je zanjo predstavljal veliko tveganje, da bi pokazala preveč. 57-letni Pitt naj bi nad njo bil navdušen. "Izmenjala sta si telefonski številki. Morda je njun pogovor takrat bil res profesionalne narave, a njegovi prijatelji že govorijo o tem, kako lep par bi bila," pravi vir. 

Profimedia

Pred igralsko kariero se je Dayeva preizkušala kot R&B pevka in tako bila kot ustvarjena za vlogo legendarne pevke v filmu  "The United States Vs. Billie Holiday", ki ji je prinesla tudi oskarjevsko nominacijo. Brada je spoznala v času najhujše sodne bitke z Angelino Jolie, šlo je za skrbništvo nad otroki. Ločitev, ki se sicer še ni razpletla, bo v zgodovino najverjetneje šla kot najdražja hollywoodska ločitev do zdaj. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta