Ženske obtožujejo Marilyna Mansona, da jih je spolno trpinčil in jim pral možgane

D.Ži
02.02.2021 09:50
Kultni čudaški glasbeni zvezdnik je očitno naslednji na seznamu tistih, ki bo moral pojasniti, kakšen je njegov odnos do žensk. In izjave iz preteklosti mu ne gredo na roko.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

 
Profimedia

Igralka Evan Rachel Wood trdi, da jo je bivši fant, glasbeni zvezdnik Marilyn Manson, v času zveze zlorabljal. "Ime tistega, ki me je zlorabljal, je Brian Warner, svetu poznan tudi kot Marilyn Manson. Zapeljevati me je začel, ko sem bila še najstnica, in več let me je grozljivo zlorabljal. Pral mi je možgane in manipuliral z mano, da sem se mu podrejala. Dovolj imam tega, da živim v strahu pred maščevanjem, klevetanjem in izsiljevanjem," je začela svoj pretresljiv zapis. Nadaljevala je, da ga želi svetu razkriti predvsem zato, da si ne bo nikoli več mogel najti nove žrtve in da ne bo mogel več uničiti nobenega življenja. "Pridružujem se številnim žrtvam, ki ne želijo več molčati," je dodala na koncu objave.

Z ekscentričnim glasbenim zvezdnikom, ki je od nje starejši kar 21 let, se je začela videvati januarja 2007, ko je bila stara komaj 19 let. Tri leta kasneje sta se zaročila, sedem mesecev za tem pa dokončno razšla. V znak podpore so se oglasile še tri ženske, ki trdijo, da so z njim doživele zelo neprijetno izkušnjo. Pravijo, da jih je spolno napadel, psihično mučil in ustrahoval. Ena od njih trdi celo, da ima posttravmatski sindrom in da je potrebovala kar pet let, da je o tem spregovorila. Menijo, da ni pošteno, da Manson za svoja dejanja ni nikoli odgovarjal. Sam sicer navedbe zanika, njegovi predstavniki za stike z mediji pa za izjave trenutno niso dosegljivi. 

O tem, da sta imela v zvezi težave, je Woodova v preteklosti večkrat govorila, a nikoli ni vsega skupaj označila za zlorabo. Leta 2009 je Manson v nekem intervjuju dejal, da vsak dan sanjari o tem, da bi ji razbil lobanjo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta