Znana manekenka brez oblačil skozi okno padla v sneg in se zdaj bori za življenje

D.Ži
14.01.2020 10:36

Kaj se je zgodilo? Polomljeno in podhlajeno 21-letno lepotico so golo v grmovju našli delavci, ki so čistili ulico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ruska manekenka Ksenia Puntus se bori za življenje, potem ko je "najbrž gola padla skozi okno" v Moskvi, piše Daily Mail. 21-letna Kesnia je, kot kaže, padla iz tretjega nadstropja stanovanja, ki ga ima v lasti njen fant Andrej Bakov, vnuk filmskega režiserja Nikite Mihailkova. V grmovju so jo našli delavci, ki so čistili ulice, na temperaturi petih stopinj pod ničlo je ležala več ur. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BeOKAVxnpad/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Lepotica je utrpela hude poškodbe glave in prsnega koša, polomljene ima tudi noge in rebra. Policija je sprožila preiskavo, njena prijateljica, manekenka Alesya Kafelnikova, pa je medijem razkrila, da so Kesnio našli "brez oblačil v grmovju, nedaleč od stavbe, iz katere je padla". "Vsi molimo zanjo. Ne spomni se ničesar, razen svojega imena," pravi Kafelnikova in dodaja, da se ji njene poškodbe zdijo zelo sumljive. "Očitno je bila skrita. Našel jo čistilec in poklical reševalce," pripoveduje in zanika govorice, da naj bi njena prijateljica uživala mamila.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BgjVlNtBo1g/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Ksenia ni jemala mamil, mi in njena družina vemo, da nekaj ni v redu. Ljudje, ki so z njo tistega večera bili na zabavi, trdijo, da so jo odpeljali k fantu," dodaja. Andreja Bakova je policija že zaslišala, Ksenija pa je medtem prestala dve operaciji. Trenutno se nahaja na oddelku intenzivne nege ene od moskovskih bolnišnic. Njena mati je medijem povedala, da je njeno stanje zelo resno in da zdravniki napovedi ne upajo dajati. Neuradno naj bi obstajal sum, da je manekenko skozi okno nekdo porinil.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7Gx2VIitoB/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4NdMDOC3O7/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4F81Kai6U2/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta