Znana TV voditeljica se bori z rakom črevesja: Vem, da ne bom dočakala polnoletnosti svojih otrok

D.Ži
25.06.2021 08:31
Debori James so zdravniki pred petimi leti diagnosticiali raka na črevesju, zdaj se je bolezen vrnila, a zvezdnica se upanja še naprej oklepa.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Deborah James, znana BBC-jeva voditeljica, je javnosti sporočila, da se pet sbori z rakom črevesja, ki zelo hitro napreduje. 39-letnica o najtežji preizkušnji svojega življenja piše na Instagramu. "Resnica je, da moj rak ni nikoli zares izginil. Na kratko je zaspal, zdaj se je vrnil in tokrat zdravila ne delujejo," je povedala za britanski The Sun. Diagnozo so ji postavili pred petimi leti, srečna je, ker je lahko dočakala leto 2021, saj so ji sprva napovedovali le dve leti življenja. 

Na družbenih omrežjih je delila fotografijo, na kateri jo vidimo z možem Sebastianom Bowenom. Zahvalila se mu je, ker mu je uspelo družino držati skupaj, zlasti v grozljivem tednu, ko je izvedela, da se je bolezen vrnila. Imata dva otroka, 13-letnega Huga in 11-letno Eloise. Deborah pravi, da ve, da ne bo dočakala polnoletnosti svojih otrok.

A bitke ne bo predala, čeprav ima občutek, da je pristala na dnu. Pristala je na eksperimentalno zdravljenje. Prestala je že 10 operacij, moč ji te dni vlivajo nešteto sporočila oboževalcev in prijateljev, ki upajo, da ji bo to težko bolezen uspelo premagati še enkrat. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta