Zvezdnici serije Beverly Hills 90210, ki se bori z rakom, se je te dni zgodilo vsaj nekaj lepega

D.Ži
20.04.2021 08:35
Legendarna televizijska Brenda je 12. aprila dopolnila 50 let. Za njo so zelo težki meseci, a oboževalci ji stojijo trdno ob strani.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Shannen Doherty, zvezdnica kultne serije Beverly Hills 90210, je v začetku lanskega leta javnosti sporočila, da se spet bori z rakom dojke, ki je v četrtem stadiju in se je že močno razširil. Njene oboževalce je zelo zaskrbelo, ko je pred dnevi na družbenih omrežjih napisala, da je pripravljena na odhod in da sorodnikom piše poslovilne pisma. A kot kaže, tako hudo še ni. V ponedeljek je praznovala 50. rojstni dan, ob tem pa je na Instagram poslala sliko sebe. Pripisala je: "Rojstnodnevne misli v Vancouvru." Čestitke kar dežujejo.  

Profimedia

Od leta 2017 je njen rak miroval, saj je je prestala operacijo in dolgo zdravljenje s kemoterapijo. Da poskuša ceniti male trenutke v življenju, je dejala. Vir energije je našla v svoji neskončno volji do življenja, a se večkrat vprašala, kaj počne tako zelo narobe, da se mora spopadati s tako hudimi zdravstvenimi težavami. Tudi o svoji karmi se je spraševala, a do odgovora ni prišla. Pravi, da bo svojim bližnjim pripravila tudi videoposnetke, ki jim bodo po njeni smrti ostali v spomin. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta