Shannen Doherty sredi četrtega stadija raka sporoča: "Dobro sem, borim se"

D.Ži
05.11.2020 09:23

Hudo bolno igralko je na domu obiskala dolgoletna prijateljica, ki je z njo naredila tudi kratek intervju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zvezdnica serije Beverly Hills 90210 49-letna Shannen Doherty je v začetku leta javnosti sporočila, da se je rak dojke vrnil v njeno življenje in da je trenutno v četrtem stadiju. Čeprav so kasneje mediji v javnost prenesli besede neimenovanih virov iz njene bližine, se je zdaj v intervjuju, ki ga je pri njej doma posnela dolgoletna prijateljica in igralska kolegica Sarah Michelle Gellar, oglasila tudi sama. Na začetku je poudarila, da se počuti dobro in da bo vse prebolela. "Ljudem želim povedati, da sem dobro. Lepo je slišati, ko mi nekdo pove, da moli zame. Prišla sem do točke, na kateri moram reči, da imam vse pod nadzorom in da se borim," je dejala. 

Profimedia

Sarah in Shannen sta prijateljici še iz 90-ih let, skupaj sta tudi zaigrali v nekaj serijah. Že pred časom je televizijska Brenda iz Beverly Hillsa izjavila, da poskuša v življenju ceniti male reči in da je v njej neusahljiv vir moči. Svojim bližnjim namerava napisati pisma, ki jih bodo lahko odprli šele po njeni smrti. 

 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta