Shannen Doherty izbrala obleko, v kateri želi biti pokopana: "Želim si biti lepa"

D.Ži
09.10.2020 14:05

Vsem želim ostati v najlepšem spominu. Trudim se v zadnjih mesecih popraviti nekatere odnose in se opravičiti ljudem, ki sem jih prizadela - zavedno ali nezavedno. Poskušam živeti s polnimi pljuči, pravi Shannen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Shannen Doherty, 49-letna zvezdnica nekaj nadvse priljubljene serije Beverly Hills 90210, se nahaja sredi hude bitke z rakom in njeno zdravstveno stanje javnost zelo skrbi. Nedavno je razkrila, da že razmišlja o poslovilnih pismih, ki jih bo napisala svojim najbližjim. Našla je tudi pesem, za katero si želi, da bi jo predvajali na njenem pogrebu. Gre za večno lepo Claptonovo Tears in Heaven. Zdaj je povedala tudi, v čem želi biti pokopana.

Profimedia

"Vem, v čem želim oditi na oni svet. Pripravila sem obleko, ki sem jo pred leti dobila od ene svojih najboljših prijateljic. V njej se počutim posebno. Želim biti lepa. Vsem želim ostati v najboljšem spominu. V zadnjih mesecih poskušam popraviti nekatere odnose in se opravičiti ljudem, ki sem jih prizadela - zavedno ali nezavedno. Poskušam živeti s polnimi pljuči in uživati tisto malo časa, ki ga še imam," je dejala Shannen.

Profimedia

"Ne vem, kaj me čaka, ko bom izdihnila in kam bo moja duša odšla. Žalostna sem, žalostna, ker ne bom še nekaj let mogla gledati svojih prijateljev, se z njimi družiti, jih poljubiti in objeti. A, to je življenje. Sprejeti morate vse, kar vam prinaša, dobro in slabo," je sklenila priljubljena igralka, ki so ji raka prvič diagnosticirali leta 2015.

Profimedia

Takrat ga je premagala, a se je bolezen letos vrnila. Sporočila je, da je že v četrtem stadiju

Profimedia

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta