(FOTO) Skrivnostna smrt: Blizu znanega narodnega parka našli mrtvo tričlansko družino in njihovega psa

Asja Lednik
20.08.2021 10:25
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Organi v kalifornijskem okrožju Mariposa poskušajo ugotoviti vzrok smrti tričlanske družine in njihovega psa nedaleč stran od narodnega parka Yosemite, piše CNN. Njihova trupla so našli na pohodniški poti v gozdu Sierra. Gre za Johna Gerrisha, Ellen Chung, njuno enoletno hčerko Mio in družinskega psa. Družina je bila pogrešana od ponedeljka zvečer, za zdaj pa ni jasno, kaj je bil vzrok njihove smrti. Nujne službe so se odzvale zaradi možnosti, da bi družino zastrupil ogljikov monoksid iz bližnjih rudnikov.

Prejšnji mesec je ameriška gozdna služba sicer javnost opozorila, da so v reki Merced odkrili strupene alge, ljudi so pozvali, naj ne plavajo v reki oziroma naj bodo previdni, da hišni ljubljenčki ne bi pili te vode. Trupla so že odpeljali na obdukcijo, rezultati bodo znani v prihodnjih tednih. 

Pot, na kateri so našli družino, je zaradi pisanega cvetja posebej priljubljena spomladi, poleti pa je tam le malo sence. Kljub težkim razmeram je bila družina dobro opremljena za enodnevni pohod. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta