Lastnik vile na Hrvaškem pretresen: "Turisti so se goli mazali s krvjo in se poljubljali, moral sem bruhati"

D.Ži
23.06.2024 14:12

Moški, ki v Dalmaciji oddaja vilo, je v njej naletel na prizor iz nočne more. Okrvavljeni in arogantni gostje so se nato "osvežili" še v bazenu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Ko sem prišel, je bila hiša razdejana, polna krvi, en tip je bil popolnoma gol," pripoveduje lastnik. Fotografija je simbolična. 
Profimedia

Hrvaški portal Dalmacija danas je objavil fotografije okrvavljenega stanovanja v Solinu na Držićevi ulici. Policisti so sporočili, da gre za tuje državljane, od katerih ima eden poškodovano glavo. "Danes zjutraj, okoli 7.30, smo dobili sporočilo, da se v Držićevi ulici v Solinu pred hišo za najem nahaja več tujih državljanov, od katerih ima eden poškodovano glavo. Ob odhodu na kraj dogodka je bilo ugotovljeno da se je oseba (državljan Velike Britanije) udarila v glavo, in glede na to, da je imela rano na glavi, bila prepeljana v zdravstveno ustanovo," poroča policija. 

"Postalo mi je slabin začel sem bruhati peno"

Na portal se je medtem obrnil lastnik stanovanja, kjer so bile fotografija posnete, in povedal, kaj se je zgodilo.

"Sedem Britancev, mojih gostov, ki so včeraj prispeli v vilo, je sinoči odšlo v Split, eden od njih se je okoli 4. ure vrnil z razbito glavo. Nadaljevali so z hrupom in razgrajanjem ob bazenu. Kasneje se je vse skupaj še stopnjevalo," je povedal lastnik Ivan Japirko, poročanje portala povzema Index.hr. 

Zelo nazorne fotografije okrvavljene vile lahko vidite TUKAJ. 

"Ko sem prišel, je bila hiša razdejana, polna krvi, en tip je bil popolnoma gol, drugi v spodnjicah, mazali so se s krvjo in se poljubljali. Postalo mi je slabo, od šoka sem začela bruhati belo peno. Grozni prizori, katastrofa," je pripovedoval.

"Pred policisti se je poskušal skriti na stranišču, nato pa poskušal pobegniti"

Kot še pripoveduje, so okrvavljeni Britanci nato odšli v bazen. "Tam sem z njimi čakal dve uri, dokler ni prišla preiskovalna ekipa. Bili so arogantni in rekli, da ne bodo šli iz hiše, ker so plačali. K sreči je policija hitro prišla, eden se je zaklenil na stranišče. Skril se je pred policisti. Ko je izstopil, je poleg tega, da je razbil vrata, oklofutal svojega prijatelja in začel bežati pred policisti," opisuje nenavadno situacijo.

"Stanje je kaotično, nihče me nič ne vpraša, kmalu pridejo novi gostje"

Japirkovo stanovanje trenutno čistijo, saj ga mora v kratkem času pripraviti na prihod novih gostov. "Razmere so kaotične, a me nihče nič ne vpraša, ker bodo kmalu prišli novi gostje in moram pripraviti vilo. Turisti mislijo, da je Split žurerska destinacija in da lahko počnejo, kar hočejo. Dokler bo tako, bomo imeli takšne prizore," dodaja Japirko.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta