Ni vedela, kje se nahaja: Znana Slovenka se je ustrašila, da jo je sredi nosečnosti zadela možganska kap

D.Ži
19.06.2024 10:06

Ob nosečnosti se je vplivnica znašla sredi zelo neprijetne situacije, zato se je s partnerjem nemudoma odpravila v bolnišnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Čas veselega pričakovanja včasih spremljajo tudi obdobja stresa in zdravstvenih težav. To je doživela tudi spletna vplivnica Katarina Benček, ki je v zgodbah na Instagramu svojim sledilcem povedala, kako neprijetno izkušnjo je doživela v Pulju, kjer se nahaja njen drugi dom. 

V Ljubljano zadnje čase prihaja predvsem zaradi zdravstvenih pregledov, zdi se ji, da hodi le še od zdravnika do zdravnika. V soboto zvečer je pred spanjem poskušala brati, a se nekako ni mogla dobro osredotočiti, prav tako se ni spomnila imen določenih oseb iz resničnega življenja. Ko jo je poklical njen partner Marko, je ugotovila, da sploh ni vedela, kje se pravzaprav nahaja. 

"Vse je bilo zelo čudno. In sem se ustrašila, da me je zadela možganska kap," pripoveduje 37-letna vplivnica, ki je nato s partnerjem nemudoma odšla v bolnišnico v Pulju. Nevrologinja je ovrgla sum na možgansko kap in jo poslala domov. Slovenski zdravniki so k opisu njenih težav pristopili konkretnejše. Ginekologinja jo je pod nujno poslala na pregled na nevrološko kliniko, kjer ji je zdravnik diagnosticiral migrensko auro brez glavobola. Stanje je lahko dedno in običajno traja eno uro.

Iz neprijetne izkušnje se je, pravi, tudi nekaj naučila, tudi to, da naše zdravstvo še vedno dobro funkcionira. Ljudem svetuje, naj bodo drug do drugega prijazni in naj v primeru zdravstvenih težav čim prej obiščejo zdravnika. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta