Kako lahko s pomočjo aplikacije za naročanje hrane ugotovite, da vas partner vara: "Nisem mogla verjeti, kaj sem videla"

D.Ži
23.06.2024 08:30

"Takrat sem ugotovila, da je najin odnos uničen in da je bila v tistem trenutku aplikacija moj zaveznik," pravi razočarana uporabnica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Brazilska vplivnica Sabrina Low, s pravim imenom Sabrina Lourenço, ima na Instagramu skoraj 90.000 sledilcev, pred kratkim pa je delila, kako je odkrila, da jo njen fant vara – zahvaljujoč aplikaciji za dostavo hrane, piše New York Post.

Sabrina je povedala, da sta s fantom vegana, da jo vara, pa je ugotovila, ko je na njegovem mobilnem telefonu odprla aplikacijo za dostavo hrane in v zgodovini naročil videla, da je naročil pico s salamo.

"Vedela sem, da to ni zanj"

"Nisem mogla verjeti, kaj sem videla. Vedno sva govorila o pomenu veganstva in to je bil velik del najinih vrednot. Ravno zaradi tega sem se zaljubila vanj. Ko sem videla naročeno pico s pikantnim salamo, je bilo kot da me je udaril v obraz, vedela sem, da to ni zanj," je povedala in dodala, da je bivši sprva trdil, da je bila pica za nekoga drugega, a je kasneje vse priznal.

"Takrat sem ugotovila, da je najin odnos uničen in da je bila v tistem trenutku aplikacija moj zaveznik, da končam to laž. Počutila sem se izdano," je priznala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta