Nesočutno: Sodelavci mrliškega podjetja nasmejani in z dvignjenimi palci pozirali ob krsti Diega Maradone

Gr.G.
27.11.2020 14:39
Pomočniki pri prevozu krste, zunanji izvajalci, naj bi izkoristili trenutek nepozornosti vodje pogrebnega zavoda in na skrivaj naredili fotografiji, ki sta obkrožili svet in nad katerima se vsi zgražajo. "S 75-letnim očetom in bratom vsi jočemo, pretreseni smo," je povedal Diego Picon.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vsaj trije delavci pogrebnega podjetja v Argentini so se fotografirali ob odprti krsti pokojnega Diega Maradone, fotografije pa so nato objavili na družbenih omrežjih. Posnetka sta zaokrožila po svetovnem spletu, enega izmed moških, ki je roko položil na čelo umrlega, pa so identificirali kot Diega Molino, poročajo tuji mediji. 

Vodja pogrebnega zavoda Sepelios Pinier v Buenos Airesu Diego Picon trdi, da so bili trije moški zunanji sodelavci in so slike posneli, preden je bilo Maradonino telo prepeljano v argentinsko predsedniško palačo Casa Rosada. Picon je za angleški Metro povedal, da so Molino poklicali zgolj za pomoč pri nalaganju krste, ker je družina Maradone izbrala leseno krsto, ki je zelo težka. Dodaja sicer, da so trem moškim na fotografijah odvzeli mobilnike, vrnili pa so jim jih šele, ko je bilo delo končano. In prav ta trenutek, ko so jim mobilne telefone vrnili in je policija poklicala Picona v zvezi z organizacijo prevoza, naj bi moški izkoristili za fotografiranje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta