Zaposleni na jahti z orgijami: Polno drog in prostitutk, viagro žvečijo kot bonbone

A.L.
01.07.2019 14:27

Na Jadranu naj bi se v poletnem času odvijale prave orgije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekateri hrvaški mediji so se v teh dneh razpisali o prostituciji na Jadranu, ki je že nekaj časa v razcvetu. Na Hrvaškem se s prostitucijo ukvarja 6700 žensk, stalnih strank, ki njihove usluge redno koristijo, pa je med 75 in 100 tisoč. A le manjšina med njimi je takih, ki si izberejo elitne spremljevalke, za katere je treba v žep pogledati bistveno globlje. Tovrstne ponudbe deklet izkoriščajo predvsem premožni turisti, športniki, lokalni tajkuni pa tudi pripadniki podzemlja.

Viagro žvečijo kot bonbone

O elitni prostituciji je na sosednjem Hrvaškem v zadnjih letih veliko govora. Vsako poletje se odvijajo številne elitne zabave, na katerih je povpraševanje po tovrstnih prostitutkah veliko. Številne med njimi za nekaj dni ali tednov užitkov, ki jih nudijo tistim, ki so jih najeli, sedejo na letalo, priletijo na skrajni jug Hrvaške in se po odsluženem delu vrnejo domov. Dekleta najpogosteje prihajajo iz sosednjih držav, moški posebej veliko zanimanja izkažejo za ženske iz Srbije in BiH, poročajo hrvaški mediji. Dekleta, ki prihajajo na jahte z namenom nudenja spolnih uslug, kot izgovor najpogosteje navedejo, da gredo opravljati manekenske posle.
Četudi je dogajanje na luksuznih jahtah zavito v tančico skrivnosti, vsake toliko posamezni viri izdajo kakšno skrivnost. Na jahtah naj bi alkohol tekel v potokih, kokain in druge droge pa so stalnica večine gostov. Član osebja ene od jaht, na kateri potekajo orgije, je nedavno zbral pogum in spregovoril o tem, čemur je priča vsakodnevno. Potrdil je, da je na tovrstnih zabavah polno drog, viagro pa naj bi žvečili kot bonbone. 
Najhujši razvratneži naj ne bi bili lastniki jaht, pač pa najemniki, ki za teden ali dva odštejejo tudi pol milijona evrov. Kot je razkril vir, je tovrstnim ljudem pomembno le, da pridejo do droge in prostitutk, člane posadke pa nenehno nadlegujejo s skoraj nemogočimi zahtevami, pišejo hrvaški mediji. "Kljub temu se ne morem pritoževati. V enem poletju sem z napitninami zaslužil več kot 28.000 evrov," je bil iskren sogovornik. Najboljši zaslužek si prostitutke lahko obetajo v francoskem Canessu, kjer lahko na dober dan ali noč zaslužijo tudi 35.000 evrov. Posel tam še posebej cveti v času slovitega filmskega festivala.

Najbolj darežljivi so Arabci

Po poročanju hrvaških medijev so najbolj radodarni Arabci, ki so prostitutke pripravljeni plačati v vrtoglavih zneskih. "Od njih lahko v eni noči prejmete 35.000 evrov. To so najbolj darežljivi ljudje na svetu, njim denar pomeni le papir. Ženske si izberejo, še preden pridejo na jahto. Tam je nato po deset golih ali na pol golih deklet, običajno manekenk. Zabavajo se ob drogah, pijači in seksu. Ob koncu noči dekleta čakajo na svoje kuverte. Moški v kuverto dajo dogovorjeni znesek, nanjo pa napišejo 'darilo'," pa je razkrila elitna ruska prostitutka. "Seks ni tako grozen, traja od tri do pet minut," je še povedala in dodala, da je dovolj, da tovrstne moške za več minut omehča le to, da pohvali njihov spolni organ.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta