(FOTO) Kaj se lahko zgodi lastniku starodobnika, kar se ne more zgoditi lastniku nobenega drugega avtomobila

Vinko Kernc Vinko Kernc
24.07.2022 04:50
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V zgodovinskih knjigah ne bo pisalo, je pa za nek zaključen krog poznavalcev, ljubiteljev in lastnikov 50-letnica pomemben mejnik.
V zgodovinskih knjigah ne bo pisalo, je pa za nek zaključen krog poznavalcev, ljubiteljev in lastnikov 50-letnica pomemben mejnik.
Vinko Kernc
Nešteto scenarijev je, ki se vam kot lastniku starodobnika lahko zgodijo v življenju. Lahko ga le vsakih nekaj let s slabo vestjo pogledate, kako ima na sebi dodaten milimeter prahu. Lahko ga nekajkrat letno peljete na sprehod. Lahko se tudi večkrat letno udeležujete srečanj in tam veselo izmenjujete mnenja. Lahko ga (hkrati) tudi redno negujete, odpravljate stvari, ki se vam nekoč niso zdele pomembne, danes pa nesprejemljive, lahko ga tehnično nadgrajujete, zamenjate platišča, obnovite oblazinjenje sedežev … Lahko pa se vam zgodi tudi kaj posebnega, nepredvidljivega, prijeten splet okoliščin. Zmes živčnosti, veselja, sreče, novih poznanstev, fantastične vožnje, ogleda čudovitih modelov iz zgodovine in še kaj.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta