(FOTO) Modna jesen v slogu Kate in Pippe: Kako podobni sta si, pa vendarle različni

Denis Živčec Denis Živčec
18.10.2020 04:40

Če želite svoj jesenski slog zgraditi v duhu brezčasne elegance, preproste lepote in zanimive zadržanosti, potem sta vaši ultimativni modni muzi kraljevski sestri Middleton.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če iščemo navdih, kako se jesenske mode lotiti na karseda šik, malce konservativen, a ne dolgočasen način, potem ga najdemo pri britanski vojvodinji Catherine, pa tudi pri njeni čedni sestri Pippi Middleton, v katero se je svet zaljubil, ko je kot družica z izjemno čvrsto zadnjico blestela na sestrini poroki z bodočim britanskim kraljem.

Profimedia
Profimedia

Jasno, Kate je žena princa Williama in se mora zaradi kopice kraljevskih obveznosti oblačiti nekoliko bolj ... kraljevsko. Vedno je videti vredna milijon funtov, njenemu elegantnemu, toplemu a nekoliko zadržanemu značaju pa jesenska moda izjemno pristaja. Pippa ni tako zelo na udaru protokola in medijev ter si lahko privošči več modne ležernosti, čeravno je zares razpuščene nismo videli še nikoli.

Profimedia
Profimedia
Profimedia

Z leti sta se dami modno precej poenotili. Kate je bila poleti preprosto čudovita v lahkotnih oblekah s cvetličnim vzorcem, v hladnejšem delu leta pa se pri njej vse vrti okoli kakovostnih plaščev, ki imajo linije pogosto zelo izčiščene in so običajno eno- ali dvobarvni. Tu in tam smo jo opazili tudi v karirastem vzorcu, ki tradicionalno na Otoku velja za zelo priljubljenega. Čudovita je, kadar izbere plašče in jakne iz bolj živahnega dela barvne lestvice. Je ena redkih, ki znajo odlično nositi barvo fuksije in druge rožnate odtenke ter pri tem še vedno dajati vtis ravno prav zadržane dame. Lepo ji pristajajo tudi modri odtenki, zlasti sinja ali sprano modra, ter petrolejsko zelena. Pippa svoji modno ozaveščeni sestri zvesto sledi in jo zadnja leta v glavnem videvamo v enobarvnih plaščih, v katerih opravlja vsakodnevne obveznosti. Všeč nam je bila v plašču vinsko rdeče barve pa tudi v tistem barve mahu. Obe sestri imata radi gležnjarje in ne preveč vsiljive torbice, ki so pogosto brez ročajev. Tistim, ki bi v svojo jesen radi vnesli malo kraljevskega pridiha, naj navdih zanj dajo skrbno izbrani modni kosi Kate in Pippe. Manjka vam le še palača.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta