(O KNJIGI) Življenje Freddieja Mercuryja izpod peresa nagrajene novinarke Lesley-Ann Jones

Zvezdana Bercko Zvezdana Bercko
22.06.2019 05:17

Poglobljena pripoved o morda najbolj priljubljenem in hkrati najbolj zapletenem liku v svetu glasbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
dpa

Založba Učila sistematično izdaja biografije svetovnih glasbenih zvezd. Tokrat je ujela val navdušenja nad skupino Queen in njenim legendarnim pevcem Freddiejem Mercuryjem, ki je po uspešnem filmu Bohemian Rhapsody zajel tudi generacije, ki morda v času Live Aida sploh še rojene niso bile.
Že leta 1997 napisana in večkrat obnovljena in dopolnjena biografija, resnična zgodba za filmom Bohemian Rhapsody, je celovit življenjepis Freddieja Mercuryja izpod peresa nagrajene rokovske novinarke Lesley-Ann Jones, ki je Queene spremljala na številnih turnejah in z eno najboljših rokovskih skupin vseh časov spletla trajne prijateljske vezi. To ji je omogočilo neposreden dostop tudi do preostalih članov skupine in tistih, ki so bili Freddieju najbližje, zato je lahko napisala izjemno poglobljeno pripoved o morda najbolj priljubljenem in hkrati najbolj zapletenem liku v svetu glasbe.

Založba: Učila International Prevod: Niki Neubauer Uredila: Branka Fišer Leto izida: 2019 Št. strani: 410, 32-stranska slikovna priloga Vezava: trda Cena: 29,90 evra
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta