(FOTO) Ku ku, bradavička! Naomi je na novi naslovnici pokazala več kot običajno

D.Ži
01.03.2021 10:45
Legendarna Campbellova je v Keniji naredila nekaj fotografij za priljubljeno modno revijo. Poščačena sporoča, da bi svet moral dojeti, da se prava lepota nahaja v Afriki.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Legendarna manekenka Naomi Campbell je znova dokazala, da so leta resnično samo številka, saj tudi pri svojih 51-ih letih še vedno osvaja naslovnice revij po svetu, tokrat je v Keniji pozirala za priljubljeno modno revijo in pred objektivom celo razgalila svoje oprsje. 

Oblečene je imela samo črne spodnjice, na glavi pa je nosila okras, ki so ga navdihnili karnevali. Prsi je prekrila z rokami in ostala povsem mirna, ko je na naslovnici na plano pokukala njena prsna bradavica. Črna gazela, kot ji pravijo na modni sceni, ima v Keniji hišo in se s to državo počuti močno povezano.

"Upam, da boste ob ogledu fotografij videli, kako lepi sta Kenija in Afrika. Mislim, da bodo ljudje končno odprli svoje misli in spoznali, da se prava lepota nahaja v Afriki. Toliko draguljev je tukaj, toliko skrivnosti. Prihajam od leta 1994 in še vedno odkrivam," je Naomi dejala za revijo i-D. V Afriki je že snemala, nazadnje leta 2019, ko je povsem gola pozirala sredi puščave. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta