Iz dnevnika prostitutke: S sodelavkami lahko boljše zaslužiš, trojčki so zelo popularni

GR.G.
14.10.2019 14:31

Če se v delovnem prostoru dekleta kličejo po pravih imenih, namesto izmišljenih, lahko hitro katera punca nehote razkrije tvoje pravo ime pred stranko, pojasnjuje prostitutka Afrodita.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
EPA

Predstavniki slovenskih delavcev komercialnih spolnosti, združeni pod streho kulturnega društva Dobra Družba, ki so pred časom organizirali tudi sindikalno enoto, v okviru osveščanja in informiranja nadaljujejo z objavljanjem dnevnika sindikalistke Afrodite. Prostitutka, ki se je začela prodajati, ker je imela dolgove in zdaj zasluži več tisoč evrov mesečno, je tokrat v svojem dnevniku pisala o prednostih in slabostih dela s sodelavkami.

Če je kdo problematičen, nevaren ali neresen ...

"Sindikatu sem se pridružila z željo, da pomagam ostalim puncam," je pričela pisanje dnevnika Afrodita, ki je kot začetnica sprva sama iskala navodila, kako delati kot prostitutka, a pri tem ni bila uspešna. "Vse, kar sem našla, je bilo nekaj depresivnih člankov o trgovini z belim blagom." Po treh letih pa pojasnjuje, da ima dovolj izkušenj, da jih lahko deli z drugimi. V tem času je delala v stanovanju, kjer je živela, sama pa tudi s sodelavkami. "Oba načina imata prednosti in težave. Meni je bolj všeč delo s sodelavkami, nekatere pa najraje delajo same. Delo s sodelavkami je lahko veliko lažje, ker si delite najemnino, si pomagate pri drobnarijah, kot so nakup kondomov in ostalih potrebščin, skupaj kuhate okusno hrano in se pogovarjate o strankah, delu in življenju. Več glav več ve: stranke hodijo k več puncam, in če je kdo problematičen, nevaren ali neresen, te bodo sodelavke na njega opozorile." 

Sindikalistka Afrodita
Www.dobra-druzba.org
EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta