Moški, rojeni v teh treh nebesnih znamenjih, naj bi tam spodaj imeli največ centimetrov

D.Ži
30.04.2021 11:35
Kot kaže, nakateri med nami še posebej hvaležno gledajo v zvezde.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Astrologija v dobi interneta še zdaleč ni zgolj umetnost napovedovanja usode in osebnostne analize, temveč očitno tudi sredstvo za razvedrilo. Po spletu kroži nešteto astroloških analiz, ki naj bi razkrivale to in ono značilnost osebe, rojene v nekem nebesnem znamenju, nekaj se jih celo ukvarja z anatomskimi značilnostmi. Koliko takšnim razkritjem zaupate, presodite sami, mi pa smo naleteli na razvpito teorijo, da naj bi zvezde in rojstni datumi vplivali tudi na velikost moškega spolnega uda. In nekateri naj bi pri tem imeli več sreče od ostalih. 

Profimedia

Astrologija pravi, da naj bi zvezde vplivale na naše spolno življenje, tudi na način seksa in našo vzdržljivost, moški, rojeni v treh znamenjih pa naj bi v nebo gledali še posebej hvaležno. Če verjamemo napovedim, naj bi nadpovprečno velike penise imeli moški, rojeni v znamenju rib. Za njimi so biki in škorpijoni.

Profimedia

Ribe naj bi bile tudi izjemno čuteče, nežne in v postelji polne želje po eksperimentiranju. Biki naj bi bili v postelji nekoliko konservativnejši. Kot je znano, pa so škorpijoni strastni in nenasitno pohotni, a pri izbiri spolnih partnerjev zelo izbirčni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta