Moški so končno razkrili, zakaj tolikokrat varajo svoje partnerice

D.Ži
12.09.2019 11:23

Ni vedno lahko, a včasih niso možgani tisti, ki sprejemajo ključne odločitve.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zakaj moški varajo, je vprašanje, ki zanima številne ženske, a nanj ne obstaja univerzalen odgovor. Kot pri vsem v življenju je situacija drugačna od primera do primera. In od moškega do moškega. Več moških je za Cosmopolitan odprlo vrata svoje duše in navedlo razloge, ki so pripeljali do skoka čez plot. 
"Varanje je dolgo bil način, s katerim sem zaključeval svoje zveze. Vem, da je to zelo slabo, a ko sem bil mlajši, preprosto nisem dovolil, da bi se odnosi bolj razvili. Ko je postalo dolgočasno in sva v zvezo začela vlagati manj truda, sem se začel dobivati z drugimi. Takrat se mi je to zdelo lažje, kot pa govoriti o težavah," je povedal 28-letni Tom. 
"Odnos, v katerem sem bil, ni bil v redu in spoznal sem nekoga, ki mi je nudil veliko pozornosti. Počutil sem se zares dobro. Ponosno sem se počutil zaželenega, namesto tega da bi se zaprl v svoj svet, sem začel razmišljati s spodnjim in mu slepo sledil," je povedal 27-letni Derrick.
"Ko sem bil mlajši, sem veliko varal, saj sem s tem bežal od vsega. Priznam, krivda je moja. Ne razumite me napak, ampak ženske, s katerimi sem bil, zveze niso nikoli prekinile, pa sem si mislil: Zakaj ne bi varal? Kaj je slabega na tem?" odkriva 29-letni Seth.
"Iskreno, ne vem. Hodil sem z res popolnim dekletom. Mislil sem, da je ta prava. Mislil sem, da naju čaka poroka in podobne zadeve. Nekega večera sem bil zunaj in obiskal prijateljico, ki je živela nekaj ur stran. Ponudila se je priložnost. Čutil sem, da to lahko naredim brez posledic. Pa je moja punca izvedela in razšla sva se. To je bilo moje edino varanje, bil sem tudi v bolj ležernih in mnogo slabših odnosih, pa nisem varal. O tem pogosto razmišljam. Morda podzavestno nisem bil pripravljen se povsem predati. Ne vem, a me muči," priznava 26-letni Nate.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta