(TOTI LIST) Ekskluzivno objavljamo 5 najodmevnejših člankov in najboljše komentarje na naša razkritja v letu 2020!

Toris Bomašič
04.01.2021 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kaj ste, naši dragi bralci in spremljevalci, najbolj brali, klikali in komentirali v lanskem letu? Kot vedno ekskluzivno objavljamo pet najodmevnejših člankov v našem časniku, pa tudi najboljše odmeve na naša razkritja, ki dajejo jasno vedeti, da nas imate neizmerno radi (vsi komentarji so resnični). Presrečni smo, da nas spremljate, ocenjujete naše zgodbe, veseli smo pohval in dobesednega razumevanja našega početja. Tudi v letu 2021 vas bomo obveščali o vseh novostih v našem družbenem in političnem življenju. In ne pozabite, Toti list je Uradni list trenutne vlade.

Fotomontaža Natalija Jurše

Šok: Hrvaška Kacinu zaplenila vikend!

Pisali smo, kaj se zgodilo po tem, ko je Slovenija ob koncu turistične sezone zaprla meje s Hrvaško. Na mejnem prehodu Jelšane se je zgodil hud incident. Jelka Kacina namreč niso spustili k sosedom, sporočili so mu celo, da je ima prepoved vstopa do leta 2030, saj je, med drugim, deloval zoper dobro počutje gostov iz Slovenije. Prav tako so Kacinu nacionalizirali vikend na Krku, vrnili pa so mu bazen. Hrvaški mejni policist je za njim še zavpil: "Užival si, dokler si lahko!"

• Bralec Dušan F.: Kaj vam je padla prodaja in ne veste več, kaj bi si izmislili?

• Bralka Marta V.: Hudobe slovenske!!! Pogrizite se in požvečite med seboj!!! SRAMOTA za časopis VEČER, da poskuša s provokacijami povzročiti nestrpnost!!! FUJ!!!

• Bralka Bojana H.: Da bi se vsaj 10% uresničilo. Dober TOTI.

• Bralka Mojca H.: Pa dobro, kaj vam ni jasno? Prvič slišite za Toti list? Ali za satiro?

Tamino Petelinšek/STA

Objavljamo tajne vladne sklepe, ki so ušli ministru Hojsu

Iz tajnih dokumentov, ki nam jih je pomotoma poslal notranji minister v odstopu Aleš Hojs, je bilo razvidno, da vlada ukinja RTVS in STA, ustavno sodišče, kulturo, opozicijske stranke, NIJZ, univerzo, podjetja brez madžarskega kapitala ... Vlada, to je še posebno pomembno, ukinja tudi slovenska pogrebna podjetja in ustanavlja DPZ, Državni pogrebni zavod. Vladi se namreč zdi neetično, da bi ta podjetja pobrala ves zaslužek, ki ga ustvarja vlada.

• Bralec Alojz C.: Prav in pošteno bi bilo, na žalost pa tak ne gre. Če pa Večerova gnjat misli, da je kdo še tako naiven, da bi temu verjel, je žalostno, da še to malenkost svojih bralcev tako ponižujejo.

• Bralec Robert K.: Predlagam, da Toti list ukinemo oziroma postane tajen, dostopen samo tistim, ki razumejo satiro. Haha.

• Bralec Sašo P.: Kdor temu verjame, mora biti prizadet. Večer, vi ste pa res padli na absolutni poden. Propadite, čim prej.

• Bralec Aleš K.: Kaj vam je jasno, da je Toti list satirična priloga? Karkoli tam piše, je satira! Kdor ne razume pomena te besede, naj vzame v roke SSKJ! Aja, saj res, saj sploh nimate pojma, kaj je SSKJ ...

Robert Balen

Ministrica presenetila: "Šole odslej po modelu E!"

Razkrili smo, da bodo izobraževalne ustanove odslej pouk izvajale po modelu E, ki predvideva, da se šole sploh ne bodo več odprle, prav tako bo prekinjen pouk na daljavo. Ministrica Simona Kustec (SMC) je pojasnjevala, da so šole enormen strošek za proračun in da nam ukvarjanje z izobraževanjem jemlje preveč dragocenega časa. Na koncu intervjuja je dejala, da bi "si želela najvišje priznanje iz rok predsednika vlade, diamantni znak SDS". Takega, kot ga je dobila Aleksandra Pivec.

• Bralec Franjo K.: Ta informacija je velika laž in v tej situaciji je zelo zlonamerna. Čeprav je ta info produkt Totega lista, je neprimeren. Res pa je smešno, kako levičarji, brez da bi karkoli preverili, začnejo z žalitvami.

• Bralka Adrijana Š.: Pri vseh nesmislih in prepovedih, ki smo jih vajeni od 13. marca dalje, je zvenelo čisto realno.

• Bralka Marijana B.: Kaj je ta prispevek, saj se šalite, nekdo piše bedarije, samo pazite, da se to ne bo res uresničilo, ker te budale na vladi so vsega zmožni.

• Bralka Agnes B.: Očitno novinarska etika tudi ne obstaja več!!! Skrajno nedopustno se je hecati s takšnimi zadevami!!!

Fotomontaža Sabina Male

Vlada bo s PKP 7 državljanom podarila televizorje!

Veliko pozornosti je pritegnil vladni ukrep, da vsakemu polnoletnemu državljanu podari nov TV. Kot so pojasnili, je premier Janša strokovno že ugotovil, da sta "ključni prispevek k temu, da umirimo epidemijo, ležanje na kavču in gledanje televizije", zato je ukrep tudi popolnoma premišljen, saj je treba pasivizirati družbo, onemogočiti druženja in izmenjavo idej. Aparat bo moral prav tako prikazovati poročila na Nova24TV, intervjuje z Janšo, Hojsove sprehode med protestniki in Kacinove tiskovne konference.

• Bralka Ana B.: Ne verjamem, to so spet provokatorji, ki hočejo delati nemir med ljudmi. Kdor se je spomnil to laž, je res bolan.

• Bralec Ciril I.: Kaj bomo pa s televizorji počeli? A so za pojest, a lahko z njimi plačamo stroške življenja, kupimo in plačamo hrano?

• Bralka Ribana B.: Šenkam svojo televizijo, samo da jih ne gledam več.

• Bralec Denis M.: Pa enega z diagonalo 200 cm prosim:)

• Bralec Andrej S.: A vi se zajebavate ali to resno? Se pravi SDS kupuje volilne glasove z davkoplačevalskim denarjem, najprej z boni, zdaj s televizijami ... kaj še? Kdo bo po bankrotu plesal?

Robert Balen

Diamantni znak SDS za Pivčevo

Izjemna čast je na lanski proslavi ob dnevu državnosti doletela (takratno) predsednico Desusa Aleksandro Pivec. Ob koncu državne proslave je namreč sledila domovinska zahvala Pivčevi. Ta je prejela diamantni znak SDS, ki je najvišje in najprestižnejše priznanje te stranke. Izjemna čast je prišla ob pravem času, še pred jesenskim drugim valom pandemije, ko predsednica Desusa in ministrica ne bi utegnila na podelitev, saj bi, tako kot v prvem valu, delala od 36 do 48 ur na dan.

Bralka Aleksandra P.: [FAKE NEWS/LAŽNE NOVICE] Danes sem bila v časopisu Večer deležna novih provokacij, češ da bom prejela neko častno priznanje. To nikakor ne drži! Očitno so si pri časopisu Večer omislili neki novi način humorja, ki ga razumejo le oni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta